Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  1:21 μμ
Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2016 23:54

Βόλεϊ: ήττα από τη Λαμία για τις γυναίκες του Ιωνικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ακόμη μία ήττα με 3-0 σετ  για τις γυναίκες του Ιωνικού  για το πρωτάθλημα Α2, αυτή τη φορά εντός έδρας από την ομάδα της Λαμίας  που επιβεβαίωσε με την παρουσία της στο Αγρίνιο ότι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο στην Α1.

Αγωνιστικά η ομάδα του Ιωνικού έχασε με διάστρεμμα πολύ νωρίς την Βομβύλα που είναι μία από τις βασικές υποδοχείς της , κάτι που σίγουρα άλλαξε τις ισορροπίες αφού μέχρι το σημείο εκείνο του αγώνα ο Ιωνικός στέκονταν πάρα πού καλά. Ο τραυματισμός και η αποχώρηση της Βομβύλα από τον αγώνα αποδυνάμωσε την ομάδα αγωνιστικά και χάλασε και την ψυχολογία των παικτριών του Ιωνικού.
 
Σε κάθε περίπτωση η Λαμία νίκησε δίκαια και συνεχίζει με πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
 
Τα σέτ: 14-25, 13-25, 19-25.
 
Ιωνικός: (Γεράνιος) Βομβύλα, Τσαβδάρη, Σταμουλακάτου, Ασλανίδη, Γιαννακοπούλου, Παπανίκου, Κιρκινέζου (L),Τζωρτζοπούλου, Βέτσα.
 
Λαμία: ( Αγγέλης) Ζάχαρη, Οικονομάκη, Σαββίδου, Πατερέκα, Κόλλια, Νικολίτσα, Κόντρα (L), Τσιλάλη, Βαίτση, Κακκαβά.
Διαβάστηκε 2012 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News