Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  1:23 μμ
Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 21:07

Το πάλεψε ο Αίολος, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες (77-78) – (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Αίολου Αστακού,παραλίγο να πετύχει μια σπουδαία νίκη απέναντι στην ομάδα του Πανιωνίου, αλλά τελικά ηττήθηκε με 1 πόντο διαφορά.
 
Παρά το μεγάλο βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού οι παίκτες του Αίολου δείξανε χαρακτήρα, επέβαλαν το ρυθμό τους και αν ήταν λίγο πιο τυχεροί θα πανηγύριζαν μια μεγάλη νίκη.
 
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν προβάδισμα στο σκορ ακόμα και με 11 πόντους, όμως οι φιλοξενούμενοι ροκάνισαν τη διαφορά και στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα καθώς οι δυο ομάδες ήταν 77-77, ο Σακελλαρίου με βολή πέτυχε το 77-78 με αποτέλεσμα η ομάδα του πανιωνίου να κρατήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα.
 
«Τζάμπα ήττα» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αποψινή για τον Αίολο, ο οποίος έβγαλε ενέργεια, στάθηκε όρθιος απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και ο νικητής κρίθηκε τελικά απο τις λεπτομέρειες.
 
 
Διαβάστηκε 1731 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News