Τετάρτη, 9η Ιουλίου 2025  7:08 μμ
Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2025 15:09

Σταθερή άνοδος για την Ένωση Αγρινίου – Ομοφωνία στη Γενική Συνέλευση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θωμάς Κουτσουπιάς: Βρεθήκαμε στη σωστή πλευρά της ιστορίας – Δώσαμε μάχη για να σταματήσει επιτέλους το φαγοπότι των παράνομων επιδοτήσεων.

Με την καθολική αποδοχή των προτάσεων του Συμβουλίου ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης παρουσιάστηκε αναλυτικά απ’ τον πρόεδρο κ. Θωμά Κουτσουπιά, τον γενικό διευθυντή κ. Νίκο Καζαντζή, τον οικονομικό διευθυντή κ. Νίκο Σακαρέλο και στελέχη της Ένωσης ο προγραμματισμός δράσης του Συνεταιρισμού για το επόμενο διάστημα, ενώ παράλληλα, έγινε ο έως τώρα απολογισμός. Στη Συνέλευση κατατέθηκαν αναλυτικά οικονομικά μεγέθη για το σύνολο των δραστηριοτήτων.

Παράλληλα, έγινε ενημέρωση απ’ τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Θωμά Κουτσουπιά για μια σειρά από θέματα που αφορούν τόσο τη λειτουργία της Οργάνωσης όσο και πρωτοβουλίες που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα με την ομόφωνη έγκριση του ισολογισμού και των λοιπών οικονομικών καταστάσεων και εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ορκωτών λογιστών, για την οποία, βεβαίως, ακολουθήθηκαν τα προβλεπόμενα απ’ το καταστατικό, στήθηκε δηλαδή κάλπη. Ομοίως, εγκρίθηκε ο προγραμματισμός δράσης για την ανάπτυξη του Συνεταιρισμού και ο προϋπολογισμός για την επόμενη χρονιά.

Αξίζει να τονιστεί η ομοθυμία που επέδειξε η Γενική Συνέλευση σε όλα τα θέματα που απασχόλησαν τις εργασίες της.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι αναφορές του προέδρου της Ένωσης Αγρινίου στο μεγάλο θέμα των ημερών, αυτό του ΟΠΕΚΕΠΕ και των όσων σε καθημερινή βάση πλέον αποκαλύπτονται, τα οποία και δεν εξέπληξαν τον Συνεταιρισμό, καθώς από ετών έχει καταγγείλει σε κάθε αρμόδιο φορέα και αρχή, όχι μόνο την ύπαρξη του μηχανισμού υφαρπαγής των αγροτικών ενισχύσεων, αλλά τη δομή, την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας αυτού του μηχανισμού.

Ο κ. Κουτσουπιάς εξήγησε ακόμη ότι με την ευκαιρία της μετάβασης στην επόμενη Κοινή Αγροτική Πολιτική, απ’ το 2027 και έπειτα, θα πρέπει να υπάρξουν οι δικλείδες εκείνες που θα διασφαλίζουν ότι τα χρήματα που προορίζονται για την αγροτική παραγωγή θα κατευθύνονται σε εκείνους που πραγματικά παράγουν.

Σταθερή άνοδος για την Ένωση Αγρινίου – Ομοφωνία στη Γενική Συνέλευση

Γενική Συνέλευση- Κουτσουπιάς

 

Διαβάστηκε 84 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία