Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  1:21 μμ
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 19:48

Διακρίθηκε ο ΑΣ Θησέας Αιτ/νιας σε παγκόσμια-πανευρωπαϊκά-πανελλήνια πρωταθλήματα και κύπελλο Ελλάδος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Ο ΑΣ Θησέας Αιτ/νιας είχε ένα πολύ δυναμικό μήνα με τους αθλητές του να συμμετέχουν σε παγκόσμιο πρωτάθλημα παγκόσμιο πρωτάθλημα taekwondo – πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα kick boxing- πρωτάθλημα κάτω των 11 ετών taekwondo και επαγγελματική πυγμαχία.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα taekwondo συμμετείχε η μοναδική αθλήτρια του νομού μας με την εθνική ομάδα Μεσυνδιανου Ρέα στην κατηγορία των -42 κιλών στο Burnaby του Καναδά. Η αθλήτρια κατάφερε μετά από δυο αγώνες και με πολύ καλές εμφανίσεις να κερδίσει την 9η θέση από 32 αθλήτριες και να πάρει τα μόρια για την Γυμναστική Ακαδημία . Μαζί της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ήταν και ο προπονητής της Κακαρελης Νίκος όπου καθοδήγησε μαζί σε όλο αυτό το ταξίδι φέρνοντας άλλη μια μεγάλη διάκριση για το Αγρίνιο. Με την εθνική ομάδα kick boxing συμμετείχε ο αθλητής της kakarelis team Τσακανικας Θωμάς όπου μετά το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Low Kicks που συμμετείχε πριν ένα μήνα ,τώρα αγωνίστηκε στο full όπου κατέκτησε την 9η θέση και χάνοντας απο τον πρωταθλητή Ευρώπης από την Ρωσία για ένα σημείο .

spo-akakrelis2
 
Επίσης 2 αθλητές του ΑΣ Θησεας Αιτ/νιας συμμετείχαν στο πρωτάθλημα taekwondo που έγινε στην  Αθήνα με συμμετοχή 1600 αθλητές από όλη την Ελλάδα με τον Μπετσικα Μιχάλη και την Αλεξανδροπουλου Αγγελινα. Οι δυο αθλητές με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο καταφεραν μετά από πολύ δυνατούς αγώνες να κερδίσουν 2 χρυσά μετάλλια αφού παίζοντας καταπληκτικους αγώνες. Ο Μπετσικας κέρδισε το χρυσό μετάλλιο μετά από 5 αγώνες σε μια από τις πιο δύσκολες κατηγορίες του πρωταθληματος. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποιησε και η αθλήτρια Αλεξανδροπουλου Αγγελινα όπου κέρδισε την κατηγορία των -45 κιλών, όπου είχε το πιο γρήγορο νοκ αουτ της διοργάνωσης. Στο  κύπελλο Ελλάδος συμμετείχε ο ΑΣ Θησεας Αιτ/νιας με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο όπου κατάφερε κι εκεί να πραγματοποιησει εξαιρετικές εμφανίσεις κατακτώντας 1 χρυσό,1 ασημένιο κι ένα χάλκινο μετάλλιο. Η Τσιγκα Μαριτινα ήταν για μια ακόμη φορά στην 1η θέση μετά από πολύ καλούς αγώνες στα -37 κιλά.
 
spo-akakrelis3
 
Η Καλτση Φαιη κατάφερε να αγωνιστεί στην πιο δύσκολη κατηγορία κορασίδων και μετά από 5 αγώνες κερδίζοντας 2 πρωταθλητριες Ελλάδος έφτασε στον τελικό με την πρωταθλήτρια Ευρώπης όπου το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο, με τις 2 αθλήτριες να παίζουν το καλύτερο τελικό. Στον χρυσό πόντο ηττήθηκε η αθλήτρια μας και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Η Μαστορα Αλεξάνδρα αν και αγωνίστηκε για πρώτη φορά και μετά από πολύ καλές εμφανίσεις κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -59 κιλών. Αδικημένος ήταν ο αθλητής μας Αλεξανδροπουλος Θεόδωρος όπου μετά από 3 δύσκολους αγώνες ηττήθηκε πριν τα μετάλλια 3-1 ενώ οι κριτές δεν του δώσανε 2 κεφάλια όπου ήταν κι 6 πόντοι.
 
spo-akakrelis4
 
Στην επαγγελματικη πυγμαχία αγωνίστηκε ένας ακόμη αθλητής της Kakarelis Team στην Αθήνα ο Τσακανικας Θωμάς απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο πριν τον αγώνα τον Πετσα Βασίλη στην κατηγορία των -65 κιλών. Ο Τσακανικας είναι ένας από τους καλύτερους πυγμάχους που διαθέτει η Ελλάδα στα χαμηλά κιλά και το απέδειξε βγάζοντας τον αντίπαλο του νοκ αουτ στο 1ο λεπτό του αγώνα και αποσπώντας τα συγχαρητήρια του κόσμου για την ανοδική πορεία που έχει στην πυγμαχία. Άλλωστε η Kakarelis Team δεν είναι απλά η καλύτερη ομάδα του νομού μας στην πυγμαχία αλλά και μια από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Παπαδοπουλος -Τσακανικας -Δριβας-Μυζηθρας και άλλοι που έρχονται από πίσω κυριαρχούν στην επαγγελματικη πυγμαχία.
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές που ανέβασαν το Αγρίνιο στις κορυφαίες θέσεις όχι μόνο της Ελλάδας αλλά στο εξωτερικό, όπως και το στολίδι -προπονητή που διαθέτει η πόλη μας τον Κακαρελη Νίκο. Βέβαια όλο αυτό οφείλετε στον κορυφαίο προπονητή που έχει περάσει από τον νομό Αιτ/νιας,αυτόν που έφερε και το πρώτο παγκόσμιο μετάλλιο στην πόλη μας τον Κακαρελη Αλέξιο όπου και είναι ο υπεύθυνος για όλους τους συλλόγους ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ -Αγρίνιο-Αθήνα-Παξοί-Λευκάδα-Μεσολόγγι.»,
αναφέρει η ανακοίνωση του Θησέα
 
spo-akakrelis5 spo-akakrelis6 spo-akakrelis7 spo-akakrelis8 spo-akakrelis9 spo-akakrelis10 spo-akakrelis11

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1428 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News