Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  1:18 μμ
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 02:16

Χάντμπολ: τον κόσμο στον πλευρό της θέλει η Προοδευτική Αγρινίου (4/12/2016 16:00 ΔΑΚ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την πρώτη φετινή της εμφάνιση μπροστά στο κοινό του Αγρινίου, θα κάνει η ομάδα Ανδρών της Προοδευτικής Αγρινίου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Χάντμπολ  με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου και η Προοδευτική θα επιδιώξει να συνδυάσει θέαμα και βαθμολογική συγκομιδή αλλά και να συνεχίσει την παράδοση που έχει να εκμεταλλεύεται την σκληρή έδρα του Αγρινίου και να φτάνει στη νίκη.

Προβλήματα τραυματισμών εκτός του Γεωργομήτρου ο οποίος δίνει μάχη για να είναι έτοιμος δεν υπάρχουν και όλοι είναι αισιόδοξοι ότι θα συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις.

Διοίκηση , προπονητές και αθλητές καλούν το φίλαθλο κοινό του Αγρινίου να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας και να απολαύσει έναν ωραίο αγώνα.

Διαβάστηκε 1193 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News