Σε ένα κατάμεστο Παπαστράτειο Μέγαρο πραγματοποιήθηκε στις 18 και 19 Ιουνίου η τελετή λήξης της σχολής κλασσικού και σύγχρονου χορού της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.
Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν και χειροκρότησαν τις μικρές και μεγάλες μπαλαρίνες και χορεύτριες σε χορογραφίες της καθηγήτριας και καλλιτεχνικής διευθύντριας της σχολής κ. Βάνας Ράπτη, σε επιλογές από μεγάλα έργα του κλασσικού ρεπερτορίου την πρώτη βραδιά και από νεοκλασσικό και σύγχρονο χορό την δεύτερη.
Οι θεατές απόλαυσαν τις βραβευμένες χορογραφίες της κ.Βάνας Ράπτη, από τον όγδοο εθνικό διαγωνισμό που διεξήχθη από 11 έως 13 Απριλίου 2025 στην Αθήνα, όπου έλαβαν μέρος δέκα μαθήτριες στις αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες, στις οποίες η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου απέσπασε επτά μετάλλια και τρεις υποτροφίες.
Στην ίδια διοργάνωση τα κορίτσια που χόρεψαν στην δεύτερη βραδιά κατέκτησαν στη κατηγορία νεοκλασικό σόλο 16-18 ετών χρυσό μετάλλιο και υποτροφία για την Αθήνα και στη κατηγορία σύγχρονο ομαδικό 14-17 ετών ασημένιο μετάλλιο και υποτροφία για την Αθήνα.
agrinionews.gr