Μουσικό σεργιάνι με καντάδες λαμβάνει χώρα στο Αγρίνιο το βράδυ της Πέμπτης (8/5), παραμονή της εορτής του Πολιούχου της πόλης, Αγίου Χριστοφόρου.
Όπως και πέρυσι, μετά τον Εσπερινό, η χορωδία του Ορφέα συμμετέχει σε ένα μουσικό ταξίδι που συνεπαίρνει όσους το απολαμβάνουν.
Οι κανταδόροι του Ορφέα προκαλούν συναισθήματα, μνήμες, θύμησες και ρομαντική καταβύθιση σε μια άλλη εποχή. Είναι αυτή η συνεισφορά του ιστορικού συλλόγου στον εορτασμό του Πολιούχου, Αγίου Χριστοφόρου.
Ακολουθούν τη διαδρομή από Παλαιά Δημοτική Αγορά (Σκαλτσοδήμου) σε Πλατεία Ειρήνης, Παπαστράτου, Πλατεία Δημοκρατίας, Χαριλάου Τρικούπη και Βότση. Στάσεις στα Αρχοντικά Πέρου, Σαλάπα, Παπακωνσταντίνου, Κογιώργου, Σκαλίγκου, Ξυνοπούλου.
Τη Διεύθυνση έχει η κυρία Άννα Πανοπούλου και στο Ακορντεόν συνοδεύει ο Βασίλης Παπαδογιώργος. Στις κιθάρες είναι οι Στέφανος Κακαβούλας, Ηλίας Κωτσαρέλης και Κώστας Κουτσούκης.
agrinionews.gr