Σε κακό χάλι βρίσκεται η παιδική χαρά του Μεσολογγίου καθώς η καταστροφή είναι πλέον εμφανής και σχεδόν ολοκληρωτική.
Πρόκειται για μια παιδική χαρά που έγινε τα προηγούμενα χρόνια όμως δεν άντεξε για πολύ αφού σε αυτή έχουν πρόσβαση και οι καταστροφείς.
Συχνά παρατηρείται η είσοδος μεγαλύτερων ανθρώπων με στόχο να προκαλέσουν ζημιές. Αυτό το φαινόμενο δεν παρατηρείται μόνο στις παιδικές χαρές του Μεσολογγίου αλλά και του Αιτωλικού.
Ωστόσο οι γονείς είναι αγανακτισμένοι αφού δεν έχουν που να πάνε τα παιδιά τους και αναγκάζονται να πηγαίνουν σε ιδιωτικούς χώρους. Όμως δεν έχουν όλοι τέτοια δυνατότητα.
Αυτό που ζητούν είναι η βελτίωση των συνθηκών και η επισκευή των παιδικών χαρών για να έχουν τα παιδιά τους ασφαλείς χώρους παιχνιδιού.
aixmi-news.gr