Κυριακή, 9η Μαρτίου 2025  1:27 μμ
Σάββατο, 08 Μαρτίου 2025 19:01

«Δεν έχω οξυγόνο»: Το νέο τραγούδι του Αγρινιώτη ράπερ Πρόμα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η τραγωδία των Τεμπών, η οργή της κοινωνίας όπως αυτή μεταφράζεται από τις ογκώδεις συγκεντρώσεις των τελευταίων ημερών, η συμμετοχή της νεολαίας στις κινητοποιήσεις αυτές, δεν άφησαν ασυγκίνητο έναν Αγρινιωτη μουσικό δημιουργό, τον ράπερ Πρόμα.

Έτσι, δημιούργησε το τραγούδι με τίτλο «Δεν έχω οξυγόνο», που είναι και το βασικό σύνθημα στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη. Η εισαγωγή του μάλιστα περιλαμβάνει την γνωστή δήλωση του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή στη βουλή, όταν υπεραμύνονταν της ασφάλειας στους ελληνικούς σιδηροδρόμους.

«Δύο χρόνια μετά την δολοφονία στα Τέμπη ακόμα δεν υπήρξε δικαιοσύνη και οι υπεύθυνοι κρύβονται πίσω από την πολιτική τους ασυλία.
Αποφασίζουν ότι δεν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και δεν λογοδοτούν στην δικαιοσύνη όπως οφειλαν. Τώρα πια από δεκάδες γίναμε εκατομμύρια και ενωμένοι όλοι μαζί ζητάμε τα αυτονόητα».

Αυτό είναι το κίνητρο για το νέο τραγούδι του Αγρινιώτη ράπερ Πρόμα, που συμπληρώνει πως νιώθει ότι είναι υποχρεωμένος να ταξιδέψει παντού θυμίζοντας σε όλους «ότι ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε τα πάντα».

Ακούστε το:

Συντελεστές:
Παραγωγή,στίχοι-Πρόμα
Μίξη-Πρόμα,Φώτης Βαλσαμάκης West dream studio production 5
Mastering-Φώτης Βαλσαμάκης
Ηχογράφηση-West dream studio production 5
Περισσότερα τραγούδια του ράπερ Πρόμα ΕΔΩ

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 113 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Μαρτίου 2025 19:13
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.