Με ένα συγκινητικό αφιέρωμα, η Finos Film τιμά τη μνήμη του αξέχαστου Κώστα Βουτσά, με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από τον θάνατό του, στις 26 Φεβρουαρίου. Ο σπουδαίος ηθοποιός, που σημάδεψε τον ελληνικό κινηματογράφο, «ζωντανεύει» ξανά μέσα από ένα βίντεο γεμάτο αξεπέραστες στιγμές.
«Ο πιο απολαυστικός «μαμάκιας» του ελληνικού σινεμά δεν ήταν άλλος από τον Κώστα Βουτσά. Οι εμβληματικές ατάκες του, ειδικά στις σκηνές με τη θρυλική κινηματογραφική του μητέρα, Μαίρη Μεταξά, έγραψαν ιστορία», αναφέρει η Finos Film στη λεζάντα της ανάρτησης.
Στο αφιερωματικό βίντεο, προβάλλονται οι πιο χαρακτηριστικές σκηνές του μέσα από ταινίες όπως «Νύχτα Γάμου», «Γαμπρός απ’ το Λονδίνο», «Το Ανθρωπάκι», «Ο Ψεύτης», «Η Χαρτοπαίκτρα» και «Είκοσι Γυναίκες κι Εγώ», υπενθυμίζοντας στο κοινό το ξεχωριστό ταλέντο και το διαχρονικό χιούμορ του αγαπημένου ηθοποιού.