Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  5:29 μμ
Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016 17:58

O Δημήτρης Kυριακίδης (τερματοφύλακας του Παναιτωλικού) κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επιβράβευση για τον Δημήτρη Κυριακίδη. Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού κατά κοινή ομολογία τον τελευταίο χρόνο είναι από τους κορυφαίους στη χώρα, με εξαιρετικές εμφανίσεις και σταθερότητα. Ωστόσο δεν είχε κληθεί στην Εθνική η οποία αποτελούσε διατρανωμένο στόχο του.

Σήμερα ωστόσο ο Δημήτρης Κυριακίδης κλήθηκε… Τον επέλεξε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μίκαελ Σκίμπε για να αναπληρώσει το κενό του Στέφανου Καπίνο που τραυματίστηκε χθες στο «ντέρμπι των αιωνίων». Θα αποτελέσει μέλος της αποστολής για τον φιλικό με τη Λευκορωσία την ερχόμενη Τετάρτη (9/11/2016, 21:15) και τον αγώνα με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη για τα προκριματικά του Μουντιάλ την Κυριακή 13/11/2016.

Η εξέλιξη αυτή ικανοποίησε τον Παναιτωλικό και τον τερματοφύλακα ο οποίος πρόσφατα είχε δηλώσει: «Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει στην Εθνική. Είναι κάτι που το θέλω και εγώ. Γι’ αυτό δουλεύω είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή έστω και 1 φορά να φορέσει τα χρώματα της Εθνικής».
Πρόκειται για τον τρίτο ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού που καλείται να φορέσει το εθνόσημο, μετά τους Χαριστέα- Θεοδωρίδη.

Διαβάστηκε 2532 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News