Δευτέρα, 28η Οκτωμβρίου 2024  5:21 μμ
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2024 17:32

Δήλωση Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά από 84 χρόνια, η επέτειος του «ΟΧΙ» παραμένει μία ιστορική καμπή που συνεχίζει να ατσαλώνει την εθνική συνείδηση και να αποτελεί σημείο αναφοράς, όχι μόνο για το χθες, αλλά και για το σήμερα και το αύριο της Ελλάδας.

Στεκόμαστε ευλαβικά μπροστά στην ιστορία, τιμάμε τους γνωστούς και άγνωστους αγωνιστές της αλβανικής εποποιίας και της εθνικής αντίστασης. Προσκυνάμε όλους εκείνους που έχυσαν το αίμα τους για τη λευτεριά.

Ξέρουμε όμως και ότι ο αγώνας και η θυσία όλων αυτών έχουν νόημα όσο εμείς σήμερα συνεχίζουμε να κρατάμε ψηλά την γαλανόλευκη και να αγωνιζόμαστε για μία καλύτερη πατρίδα, πάντα λεύτερη και πάντα περήφανη.

Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας!

Η δήλωση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στο παρακάτω βίντεο:

 

Διαβάστηκε 64 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.