Δευτέρα, 28η Οκτωμβρίου 2024  10:20 πμ
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2024 09:42

Λαμπαδαρίου: «Λάθος η αποβολή του Στάγιτς, κακώς ο Ζαμπαλάς έστειλε στο VAR τον Τσέτσιλα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Και η Ελένη Λαμπαδαρίου, τηλεκριτικός διαιτησίας στην εκπομπή Monobala του ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για δύο σοβαρά λάθη της διαιτησίας σε βάρος του Παναιτωλικού.

Μετά τον Παναγιώτη Βαρούχα, και η κ. Λαμπαδαρίου ξεκαθάρισε ότι οι Αγρινιώτες σωστά διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις των Τσέτσιλα και Ζαμπαλά.

Για την αποβολή του Στάγιτς τόνισε:

«Σωστά φάουλ και κίτρινη κάρτα αρχικά στον Στάγιτς. Στην δεύτερη κίτρινη έχει κάνει λάθος ο διαιτητής. Δεν υπάρχει κάρτα και για φάουλ το συζητάμε. Έκανε λάθος, δεν μπορεί να παρέμβει το VAR, λανθασμένα».

Όσο για την φάση του πέναλτι που καταλόγισε ο Τσέτσιλας:

«Δόθηκε πέναλτι μέσω VAR. Κακώς ο Ζαμπαλάς παρενέβη στην φάση. Δεν είναι σαφές αν προκαλεί την πτώση ο αμυνόμενος ή ο επιτιθέμενος. Έχει αρχίσει ο παίκτης του Βόλου να πέφτει πριν την τοποθέτηση του ποδιού. Κακώς δόθηκε πέναλτι, κακώς τον φωνάζει και ο Ζαμπαλάς. Ο Ζαμπαλάς είναι από την Ήπειρο, ο Μπριάκος (παρατηρητής) από την Ήπειρο, είναι δύσκολα τα πράγματα»…

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 58 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.