Δευτέρα, 28η Οκτωμβρίου 2024  10:20 πμ
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 22:23

Παναιτωλικός–Βόλος: Περιχαρής ο… παρατηρητής Μπριάκος για τον πατριώτη του, Ζαμπαλά και το πέναλτι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αποθεώνει τον Ζαμπαλά ο Μπριάκος για το on field review στο Παναιτωλικός – Βόλος. Και δεν έχει καμία σημασία που αμφότεροι είναι από τα Γιάννενα…

Διαιτησία: Διεθνής VAR ο Ζαμπαλάς και παραλίγο και διεθνής στο χόρτο, αλλά φέτος δεν το πάει καλά το έργο. Ως VAR κάλεσε τον Ευαγγέλου να… ανακαλέσει πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου, φώναξε για on field review στο 96′ τον Τσέτσιλα για πέναλτι υπέρ του Βόλου!

Προφανώς έτσι το είδε, έτσι έκανε, και αν κρίνουμε και από ένα πέναλτι που είχε καταλογίσει πέρσι ως διαιτητής στο Βόλος – Πανσερραϊκός το οποίο παραλίγο να του στοιχίσει τη θέση του στον πίνακα.

Πάλι, συμπτωματικά, σε ματς του Βόλου, ως VAR φώναξε τον Τσέτσιλα ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο έχει βγάλει μια αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα, να δώσει πέναλτι υπέρ των Θεσσαλών στο 96′. Σε μια φάση που αφενός υπάρχει σωστή περιγραφή της φάσης από τον ρέφερι και αφετέρου δεν φαίνεται να υπάρχει ξεκάθαρη παράβαση, άρα και κανένα var intervention, βάσει πρωτοκόλλου, που απαιτεί το εξόφθαλμο λάθος για να κληθεί ένας διαιτητής στο μόνιτορ για ανασκόπηση της φάσης!

Ουσιαστικά με την απόφαση του να φωνάξει τον ρέφερι, τίναξε το ματς στον αέρα, αν και ο παρατηρητής Μπριάκος που επίσης είναι από την ΗΠΣ Ηπείρου όπως και ο Ζαμπαλάς, αποθεώνει τον διαιτητή του για την απόφαση του να γίνει on field review.

Τον βρήκε εξαιρετικό στα καθήκοντα του, όπως είπε και στον ίδιο με τον οποίο μίλησε τηλεφωνικά ως είθισται. Γενικά ο Μπριάκος ήταν ικανοποιημένος και στα όρια της ευτυχίας που ένας διαιτητής της Ένωσης του, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, έκανε… ρεσιτάλ ως VAR!
Αν και οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι υπόλοιποι, έχουν τελείως διαφορετική άποψη.

Πάντως εκτέθηκε και ο Λανουά που στο συγκεκριμένο παιχνίδι όρισε VAR και παρατηρητή από την ίδια ΕΠΣ και 4ο τον Καλατζή ο οποίος είναι ΕΠΣ Θεσσαλίας και κάτοικος Βόλου.

Νίκος Μαρκάτος - sportime.gr

Διαβάστηκε 128 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.