Δευτέρα, 28η Οκτωμβρίου 2024  8:48 πμ
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 18:09

Νέα Κυκλοφορία - «Και τώρα τα δυο μας» - Μάγδα Βαρούχα & Χρήστος Αδαμόπουλος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Και τώρα τα δυο μας»

Μάγδα Βαρούχα - Χρήστος Αδαμόπουλος

Η Μάγδα Βαρούχα, η καλλιτέχνης με την αισθαντική φωνή που μας έχει χαρίσει ανεπανάληπτες ερμηνείες, συναντά τον Χρήστο Αδαμόπουλο, έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο τραγουδιστή, σε μια ξεχωριστή μουσική συνεργασία που φέρνει το νέο τραγούδι «Και τώρα τα δυο μας», σε στίχους και μουσική της  Μάγδας.

Το «Και τώρα τα δυο μας» συνδυάζει τις ζεστές και απολαυστικές χροιές της Μάγδας και του Χρήστου σε μια ερωτική ιστορία γεμάτη πάθος, νοσταλγία και απελευθέρωση.

Την ατμοσφαιρική ενορχήστρωση υπογραφεί ο Δημήτρης Μπασδάνης, αναδεικνύοντας τη χημεία των δύο καλλιτεχνών, παντρεύοντας την αέρινη μελωδία με μικρές «κρυφές» λεπτομέρειες στον ήχο και στα «παιξίματα», δημιουργώντας μια ονειρική αποτύπωση των συναισθημάτων και των στίχων του τραγουδιού.

Το ντουέτο είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από τις 15 Οκτωβρίου και σας προσκαλεί να βυθιστείτε σε έναν μουσικό κόσμο γεμάτο συναίσθημα.

Ακούστε το στο Spotify

https://open.spotify.com/track/1V2gHIPUSK738roE2H0nwU


Υπενθυμίζουμε ότι η Μάγδα και ο Χρήστος θα βρίσκονται για δύο Παρασκευές στον Σταύρο του Νότου Plus για δύο μαγευτικές συναυλίες, τις Παρασκευές 1 & 8 Νοεμβρίου.

Διαβάστηκε 65 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.