Κυριακή, 20η Οκτωμβρίου 2024  12:16 πμ
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 18:52

H εκπομπή «TravelLife» στο Ξηρόμερο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H εκπομπή «TravelLife» απόψε θα βρίσκεται στο Ξηρόμερο με ξεναγήσεις σε ιδιαίτερες τοποθεσίες και νέους ανθρώπους.

Η πιο δροσερή εκπομπή της περιφερειακής τηλεόρασης, TravelLife, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες με έναν νέο κύκλο επεισοδίων. Και αυτή τη χρονιά θα μας ταξιδέψει για να μας γεμίσει με ενέργεια διάθεση για απόδραση!

Ξεχωριστά ταξίδια από την Ελένη Κίτσιου, όπου θα μας ξεναγήσει σε ιδιαίτερες τοποθεσίες και νέους ανθρώπους! Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 23.00 ταξιδεύουμε και ανακαλύπτουμε τις μοναδικές και ξεχωριστές ομορφιές του Ξηρόμερου! Μία παραγωγή του ΙΟΝΙΑΝ TVμε συμπαραγωγούς τον Δήμο Ξηρομέρου μαζί την Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας.

Δείτε την εκπομπή από το ΙΟΝΙΑΝ TV, επίγεια μέσω της DIGEA σεΙόνιο, Δυτική Ελλάδα & Πελοπόννησο, ψηφιακά μέσω της EON στην πλατφόρμα της NOVA (θέση 725), και διαδικτυακά μέσω του siteioniantv.gr, του καναλιού του ΙΟΝΙΑΝ TV στο YouTube, αλλά και της σελίδας του IONIAN TV στο Facebook, αλλά και μέσω του App του IONIAN TV για smarttv’s&phone’sσε IOS και Android.

lefkadapress.gr

Διαβάστηκε 72 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.