Παρασκευή, 25η Οκτωμβρίου 2024  11:54 μμ
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 18:48

Αγρίνιο: Λεωφορείο για όσους θέλουν να παρευρεθούν στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφανίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λεωφορείο θα βάλει ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Παναγία Βλαχερνών" στο Ελαιόφυτο-Τριαντέικα, για όσους θέλουν να παρευρεθούν στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφανίου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Με μεγάλη χαρά και περηφάνια, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024, θα μεταβούμε στην Τρίπολη όπου ενώπιον του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου θα πραγματοποιηθεί η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφανίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης και ώρα 11:30 πμ.
Για τον λόγο αυτό, ο σύλλογος μας θα βάλει πούλμαν προκειμένου να παραστουμε όσοι περισσότεροι συγχωριανοί. Δηλώσεις συμμετοχής στην κα Αλιγιαννη τηλ.693 192 4965. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας."

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 131 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 18:50
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.