Παρασκευή, 4η Οκτωμβρίου 2024  11:18 μμ
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2024 19:21

Νέες θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ NOVA Αγρινίου ζητά πωλητή / πωλήτρια καταστήματος, άνω των 25 ετών. Επιθυμητή σχετική προϋπηρεσία στις πωλήσεις. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Η Εταιρεία Διανομών Στρεμμένος ΕΠΕ ζητά να προσλάβει άμεσα άτομο, για να στελεχώσει την θέση ΟΔΗΓΟΥ / ΔΙΑΝΟΜΕΑ με έδρα το Αγρίνιο, για κάλυψη πελατών (Super Market, Mini Market, Καταστήματα ψιλικών, τουριστικών σημείων κ.α.) Δυτικής Ελλάδος.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Απόφοιτος Λυκείου (απαραίτητη προϋπόθεση)
  • Ηλικία μέχρι 35 ετών
  • Γνώση Η/Υ
  • Προϋπηρεσία 2 ετών σε ανάλογη θέση
  • Δίπλωμα οδήγησης Γ και άνω (απαραίτητη προϋπόθεση)
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
  • Θέληση για μάθηση και ικανότητα εξέλιξης

Η εταιρεία προσφέρει:

  • Προοπτικές εξέλιξης σε ένα δυναμικό χώρο.
  • Σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με συνεχή εκπαίδευση.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν πλήρες βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ εσπεριδοειδών Dimitra Fruits, που εδρεύει στα Καλύβια Αγρινίου, ζητεί προσωπικό για εργασία, γυναίκες και άνδρες. Παρακαλώ, δεχόμαστε βιογραφικό στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 6932 604861 και 6936 618868.

 

Περισσότερες αγγελίες με θέσεις εργασίας στην Εφημερίδα «Αναγγελία»

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε βδομάδα, από Πέμπτη βράδυ, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στο Αγρίνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ πού θ’ αγοράσετε την Εφημερίδα «ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ».

Βάλτε τη δική σας Μικρή Αγγελία μ’ ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 89 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία