Τετάρτη, 2η Οκτωμβρίου 2024  6:12 μμ
Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 18:52

Αναβλήθηκε η άφιξη των τροπαίων του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για τις 4 Οκτωβρίου άφιξη των δυο ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού, που έχουν τεθεί σε πανελλήνια περιοδεία, στο Αγρίνιο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιούνταν, όπως είχε γίνει γνωστό και στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου,  έπειτα από την έγκριση που είχε δοθεί σε σχετικό αίτημα που είχε υποβληθεί, στον χώρο των παλαιών σφαγείων, την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ωστόσο, για την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη η άφιξη της αποστολής της ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Σε συνδυασμό με τον αγώνα του Σαββάτου, μεταξύ Παναιτωλικού και ΑΕΚ, καθώς και την μεγάλη κινητοποίηση που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας του Αγρινίου έπειτα από το θετικό αποτέλεσμα στην Κρήτη επί του ΟΦΗ, φαίνεται ότι οδήγησαν σε… δεύτερες σκέψεις τις Αρχές.

Κάπως έτσι, για λόγους ασφαλείας, αποφασίστηκε αναβολή της εκδήλωσης.

Η εξέλιξη ανακοινώθηκε επίσημα και κάπως έτσι τα τρόπαια του Conference League και το UEFA Youth League που κατέκτησαν η ομάδα ανδρών και η ομάδα νέων του Ολυμπιακού, προς ώρας δεν θα έρθουν στο Αγρίνιο.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει ότι θα προγραμματιστεί η άφιξή τους σε νέα ημερομηνία.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 68 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.