Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  10:19 πμ
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 10:03

Κριτική Τραπεζιώτη για το Πάρκο Αγρινίου-«Θα αποκατασταθεί άμεσα το ρήγμα, πάγωσαν λόγω ΕΣΠΑ τα έργα στο αναψυκτήριο», λέει η δημοτική αρχή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανολοκλήρωτες υποδομές, κακοτεχνίες με ρήγματα στους κεντρικούς διαδρόμους, χόρτα υψωμένα που πνίγουν τα πάντα.

Αυτά τα «κακώς κείμενα» στο πάρκο Αγρινίου επικαλέστηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αγρίνιο Ανοιχτό και Πράσινο» Δημήτρης Τραπεζιώτης καταθέτοντας σχετική ερώτηση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

«Παραδόθηκε οριστικά το έργο; Έχουμε οριστική παραλαβή; Ποιος ήταν ο εργολάβος, πόσο κόστισε το έργο; Τι χρόνος προβλέπεται για το κηποθέατρο και το αναψυκτήριο;», ρώτησε ο κ. Τραπεζιώτης.

Ανέλαβε και σε αυτό το ζήτημα να απαντήσει ο γενικός γραμματέας του δήμου Δημήτρης Τζιώλης. Υποστήριξε τα εξής:

«Το κηποθέατρο είναι έτοιμο, στην εντέλεια, δεν λείπει τίποτα. Στο αναψυκτήριο ο εργολάβος έχει υποβάλλει αίτημα διακοπής, λόγω ΕΣΠΑ. Δεν πληρώνει πουθενά το ΕΣΠΑ, δεν είναι ευθύνη μας. Ελπίζουμε να αποκατασταθεί. Τα έργα κηπουρικής απομένουν, έχει κουβεντιαστεί, η περιποίηση θα ανατεθεί σε δύο κηπουρούς. Τα ρήγματα είναι ένα θέμα που έχουμε απαντήσει. Πρόκειται για ένα ρήγμα στο ανατολικό μονοπάτι που έχει να κάνει με γεωλογικό φαινόμενο, φτάνει στα 80 εκ. Θα αποκατασταθεί άμεσα. Πολύ μελάνι χύθηκε για την ιστορία αυτή. Δεν είναι θέμα υλικού, θα σκαφτεί στο βάθος από τον ανάδοχο και θα φτιαχτεί».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 53 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News