Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  6:14 μμ
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 18:34

Νέες θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΖΗΤΕΙΤΑΙ πωλητής / πωλήτρια με δίπλωμα οδήγησης για πλήρη απασχόληση στην εταιρεία ΑΣ Σαράκης ΑΕ. Τηλ. 6936144575 και 2641021030. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ μάγειρας για το Aqua Terra. Τηλ. 6948 317474. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η αλυσίδα STAR MARKETS ΠΡIΤΣΟΥΛΗ, δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία στον χώρο του λιανεμπορίου στο Αγρίνιο, επιθυμεί να προσλάβει Αποθηκάριο.

Προφίλ υποψηφίου:

  • Εργασιακή εμπειρία σε θέση αποθηκάριου επιθυμητή.
  • Γνώση βάσεων δεδομένων και συστημάτων αποθεμάτων.
  • Εξοικείωση με τις μοντέρνες πρακτικές και μεθόδους αποθήκευσης.
  • Καλές δεξιότητες οργάνωσης και διαχείρισης χρόνου.
  • Απολυτήριο λυκείου.
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Για όλα τα βιογραφικά θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.
Θα απαντηθούν μόνο οι υποψηφιότητες που πληρούν τις προϋποθέσεις.
Αποστολή βιογραφικών στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Περισσότερες αγγελίες με θέσεις εργασίας στην Εφημερίδα «Αναγγελία»

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε βδομάδα, από Πέμπτη βράδυ, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στο Αγρίνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ πού θ’ αγοράσετε την Εφημερίδα «ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ».

Βάλτε τη δική σας Μικρή Αγγελία μ’ ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 53 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία