Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  12:15 μμ
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 13:47

Μεσολόγγι: Ο γνωστός σεφ Χρήστος Μοίρας διαφημίζει τον τόπο του στην εκπομπή «Γιάμμι»!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο δημοφιλής σεφ Χρήστος Μοίρας από το Πεντάλοφο Μεσολογγίου που ξεχώρισε στην τηλεοπτική εκπομπή MasterChef επέστρεψε στο σπίτι του και τα γυρίσματα που έκανε για την εκπομπή «Γιάμμι» που προβάλει στο κανάλι του είναι άκρως εντυπωσιακά!

«Σήμερα κάνω την επιστροφή μου στο σπίτι, στο Μεσολόγγι, την πόλη που μεγάλωσα και αγαπώ. Μετά από χρόνια που ήμουν μακριά, είναι υπέροχο να ξαναβρίσκω τις ρίζες μου.
Θα επισκεφτώ ένα παραλιακό εστιατόριο όπου θα μαγειρέψω και θα μοιραστώ ιστορίες με τους ιδιοκτήτες. Στη συνέχεια, θα καθίσουμε σε ένα beach bar, όπου θα απολαύσουμε καλές στιγμές και αναμνήσεις», αναφέρει ο Χρήστος Μοίρας.

Δείτε το  ξεκίνημα του γευστικού και συναισθηματικού ταξιδιού στο video που ακολουθεί και αποτελεί υπεροχή «διαφήμιση» για το Μεσολόγγι και την ευρύτερη περιοχή:  

«Στο επόμενο επεισόδιο θα μάθουμε τα πάντα για το αλάτι και θα εστιάσουμε στην παραγωγή του περίφημου αυτοτάραχου. Θα συναντήσουμε έναν ντόπιο  ψαρά και θα μάθουμε όλα τα μυστικά πίσω από αυτά τα μοναδικά τα προϊόντα», προανήγγειλε ο σεφ για την εκπομπή που θα ακολουθήσει και θα προβληθεί στο κανάλι του τις επόμενες ημέρες. 

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 60 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News