Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  12:14 μμ
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 13:46

Έργα στο πέταλο του γηπέδου του Παναιτωλικού, αναμονή για την τροποποίηση μελέτης στην μικρή εξέδρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα έργα στο πέταλο του γηπέδου του Παναιτωλικού, με τα συνεργεία να προχωρούν την διαμόρφωση του συνεδριακού χώρου.

Βάση του αρχικού χρονοδιαγράμματος έπρεπε να «τρέχουν» τα έργα στην μικρή εξέδρα. Προ τεσσάρων μηνών είχαν μπει στην εξέδρα της οδού Νικηταρά μηχανήματα, ωστόσο μετά από λίγο καιρό οι εργασίες σταμάτησαν.

Αιτία το γεγονός ότι απαιτούνταν τροποποίηση της αρχικής μελέτης, σε ότι αφορά την κατασκευή του άνω διαζώματος.

Κάτι τέτοιο κρίθηκε απαραίτητο από τους μηχανικούς ώστε να εξασφαλιστεί η στατική επάρκεια της κατασκευής, δίχως να επηρεαστούν από τις εργασίες οι κολώνες του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου. Σε αντίθετη περίπτωση θα απαιτούνταν αυτές να… ξηλωθούν και η ομάδα να αναζητήσει έδρα εκτός Αγρινίου για τα… εντός έδρας παιχνίδια της.

H διαδικασία για την τροποποίηση της μελέτης, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί. Είναι στο «χέρι» των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας να «τρέξει» όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ως εκ τούτου, προς ώρας προχωρούν τα έργα στο πέταλο, από τον εργολάβο που έχει αναλάβει αυτό το κομμάτι των έργων. Εκεί προβλέπεται η εξωτερική διαμόρφωσή του με την τοποθέτηση πρόσοψης και η κατασκευή αίθουσας εκδηλώσεων-συνεδριακού χώρου στο εσωτερικό του.

Σε πρώτη φάση έχουν τοποθετηθεί τα υδραυλικά συστήματα, ενώ ξεκίνησε και το «στρώσιμο» του δαπέδου.

Κωνσταντίνος Ρίγκος - titormosnet.gr

Διαβάστηκε 66 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News