Κυριακή, 20η Οκτωμβρίου 2024  3:56 πμ
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 10:35

Όλα έτοιμα για το 3ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όλα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή του Διεθνούς Τουρνουά Πυγμαχίας Αιτωλοακαρνανίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο στις 27-28 Σεπτεμβρίου στο κλειστό στάδιο «Μιχάλης Κούσης», και στις 29 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι της Αμφιλοχίας για τους μεγάλους τελικούς.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 16:00 και τις τρεις ημέρες, με περισσότερους από 300 συμμετέχοντες πυγμάχους από Καζακστάν, Κύπρο, Γερμανία, Πολωνία, Σλοβενία, Αλβανία, Ουκρανία, Μαυροβούνιο και κορυφαία σωματεία της Ελλάδας!

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος διακεκριμένοι αθλητές με πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις, καθώς και μέλη εθνικών ομάδων, προσφέροντας μοναδικό θέαμα για τους φίλους της πυγμαχίας.

Η διοργάνωση γίνεται από τον Πυγμαχικό Σύλλογο Αγρινίου και τον Πυγμαχικό Γυμναστικό Σύλλογο Αμφιλοχίας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Αγρινίου και τον Δήμο Αμφιλοχίας.

Μην το χάσετε!

agrinionews.gr

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 140 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.