Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  11:27 πμ
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 10:34

Αγρίνιο: Πανικό σκόρπισε φίδι σε νηπιαγωγείο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φίδι προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση σε νηπιαγωγείο, στο Αγρίνιο,  το πρωί της Παρασκευής (27.9.24) καθώς εντοπίστηκε από εκπαιδευτικό μπροστά από την εξώπορτα σχολικής αίθουσας.

Όπως αναφέρθηκε από γονείς στο sinidisi.gr το φίδι έμοιαζε περισσότερο με οχιά και το αντίκρισαν έντρομοι εκτός από τη νηπιαγωγό, γονείς με τα παιδιά τους που προσέρχονταν στη σχολική μονάδα νωρίς το πρωί.

Γονέας εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για το τι θα μπορούσε να έχει συμβεί στην περίπτωση που το ερπετό δεν γινόταν έγκαιρα αντιληπτό και έμπαινε στο εσωτερικό του κτηρίου.

Το sinidisi.gr απευθύνθηκε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Χρήστο Ζαρκαβέλη ο οποίος όπως μας ανέφερε είχε ήδη ενημερωθεί για το θέμα από τη διευθύντρια της σχολικής μονάδας.

Και ο ίδιος πληροφορήθηκε ότι επρόκειτο για οχιά και όπως τόνισε για το θέμα θα  ενημερωθεί η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας προκειμένου να υποδείξει στο Δήμο ποια είναι τα ενδεδειγμένα μέτρα που πρέπει να ληφθούν στη συγκεκριμένη περίπτωση. 

*Φωτογραφία αρχείου 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 80 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News