Πέμπτη, 26η Σεπτεμβρίου 2024  11:20 μμ
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 23:11

Βόνιτσα: Ξηλώθηκαν τα συντριβάνια από την πλατεία! (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Στον τερματισμό της λειτουργίας των πιδάκων νερού ή σιντριβανιών της κεντρικής πλατείας της Βόνιτσας προχώρησε η Δημοτική Αρχή 

Είναι αλήθεια ότι η κατασκευή τους είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσει από τους κατοίκους, τόσο θετικές όσο και αρνητικές και μάλιστα κατά το παρελθόν είχαν γίνει και καταγγελίες καθώς μικρά παιδιά είχαν χτυπήσει στα μάρμαρα.

Πέρα από εκεί όμως όπως γνωρίζουμε το συγκεκριμένο έργο εγινε μέσω ΕΣΠΑ και βάσει την νομοθεσία απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε παρέμβαση σε έργο ΕΣΠΑ αν δεν έχει περάσει τουλάχιστον μια τριετία από την παραλαβή του έργου.

Επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης δεν είχε λάβει καμία σχετική απόφαση καθώς το θέμα του ξηλώματος των κατασκευών δεν είχε τεθεί ποτέ σε συζήτηση. Ίσως και αυτό να αποδεικνύει το παραπάνω… Το θέμα είναι πως τα συντριβάνια- πίδακες νερού ξηλώθηκαν είτε υπήρχε άδεια είτε όχι. Αν έγινε για καλό ή για κακό θα το δείξει το μέλλον…

akarnanikanea.gr

Διαβάστηκε 111 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News