Κυριακή, 8η Σεπτεμβρίου 2024  3:20 μμ
Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 11:33

"Ο Πετράκης προωθεί στην πρώτη ομάδα παιδιά από την ακαδημία του Παναιτωλικού" λέει ο Τάκης Θέος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τάσος Θέος, ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Παναιτωλικού, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια ήταν Ομοσπονδιακός προπονητής στις μικρές Εθνικές Ομάδες, με τον ίδιο να μιλάει για το ταλέντο που έχει η Ελλάδα καθώς ειδική μνεία έκανε στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Αρχικά ανέφερε: «Η Ελλάδα έχει μεγάλο ταλέντο στο ποδόσφαιρο, μου άρεσε το πρότζεκτ, η φιλοσοφία της ομάδας και έτσι με ένα όραμα τριών ετών αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση της διοίκησης για τη συνεργασίας μας και ήδη βλέπουμε ότι ο κύριος Πετράκης προωθεί στην πρώτη ομάδα παιδιά από την ακαδημία της ομάδας».

Για τους Τζόλη - Κωνσταντέλια: «Είναι δύο ποιοτικά παιδιά, συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ που έχει βγάλει δύο παιδιά από την ακαδημία του. Ο Κωνσνταντέλιας είναι ένα ταλέντο που δεν υπάρχει στην Ευρώπη και είναι κόσμημα να υπάρχει στην Ελλάδα και στα γήπεδα μας. Ο Τζόλης λειτουργεί τόσο και ως φορ όσο και ως εξτρέμ, έχει καλά τελειώματα , με μεγάλη εκτελεστική δεινότητα κάτι που δείχνει σε κάθε ευκαιρία του».

Για τα ταλέντα που χάνονται: «Πόσα χρόνια το λέμε αυτό; Από τότε που ήμουν στον Άρη.. το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται, καθώς δεν μπορεί να τα απορροφήσει και δεν υπήρχε το σκαλοπάτι των β ομάδων για να κάνει το επαγγελματικό βήμα. Αν δεν υπήρχε η δεύτερη ομάδα, θα μπορούσε να είχε χαθεί. Στην Ελλάδα βλέπουμε ότι υστερούμε σε εγκαταστάσεις».

Ενώ για τον Κουλιεράκη, πρόσθεσε: «Ο Κουλιεράκης βρήκε το σωστό τάιμινγκ για να δείξει το ταλέντο του και την ποιότητα των χαρακτηριστικών του , κάνοντας το βήμα παραπάνω στην καριέρα του».

metrosport.gr

Διαβάστηκε 185 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News