Κυριακή, 8η Σεπτεμβρίου 2024  7:18 πμ
Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 22:45

Αναζητείται Θεατρική Ομάδα για να ανεβάσει το έργο της Ευτυχίας Πατσιαλού "ΌΠΟΥ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΗΜΟΣ"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Θεατρική ομάδα στο Αγρίνιο ή Πολιτιστικός Σύλλογος που να διαθέτει θεατρική ομάδα, η οποία σε συνεργασία με τον - την σκηνοθέτη τους θα ενδιαφερθούν να ανεβάσουν σε παράσταση το θεατρικό μου έργο για ενήλικες με τίτλο:

"ΟΠΟΥ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΗΜΟΣ"

Το μόνο που θα κάνω ως συγγραφέας του έργου είναι να διαθέσω το έργο μου ( κατόπιν συνεννόησης και επαγγελματικής συνεργασίας), το οποίο είναι μία ερωτική κωμωδία με ανατρεπτικό τέλος, η οποία σατιρίζει τις σχέσεις των ανθρώπων στη σημερινή εποχή.

Ένα καλογραμμένο θεατρικό έργο με μεράκι και πολύ χιούμορ, το οποίο περνάει πολλά μηνύματα για τις σχέσεις των ζευγαριών στη σημερινή κοινωνία.

Δεν θα παίξω, δεν θα σκηνοθετήσω, καθώς δεν έχω χρόνο και για αυτό.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση νούμερο 1, να υπάρχουν 4 ζευγάρια συν 2 αντρικοί και ένας γυναικείος ρόλος, οι οποίοι να ανταποκρίνονται στους χαρακτήρες του κειμένου. Όχι δηλαδή τον 25ρη να τον παίξει 40ρης κλπ.

Επίσης, απαραίτητη_προϋπόθεση νούμερο 2, είναι να υπάρξει πραγματικό ενδιαφέρον και όχι απλά να δει κάποιος το κείμενο (καθώς έχω ήδη απογοητευτεί την περσινή χρονιά), εφόσον δεν υπάρχει η κατάλληλη ομάδα, καθώς τα έργα μου είναι πρωτότυπα, γι'αυτό και βραβεύονται τα περισσότερα, όπως γνωρίζετε.

Το θεατρικό κείμενο συνοδεύεται από το τραγούδι "Η ΑΓΑΠΗ ΕΊΝΑΙ ΘΥΣΙΑ", σε στίχους δικούς μου, μουσική Κωνσταντίνος Σαμψών, παίξιμο οργάνων, mixing and mastering Παύλος Μπερμπερίδης.

Το τραγούδι μελοποιήθηκε πρόσφατα και η ερμηνεία έγινε από τους: Φαίδρα Κουβέλη και Άρη Αγραφιώτη. Τα δικαιώματα του τραγουδιού έχουν κατοχυρωθεί από τον συνθέτη και μπορείτε να το ακούσετε και σε διεθνείς πλατφόρμες όπως Amazon και Spotify!!!

Κυκλοφορεί στο YouTube φυσικά και μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

https://youtu.be/JqdZ27Jn_o0?si=PO7-pQpGndqZBise

Δέχομαι ΜΌΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ανταποκρινόμενες στις παραπάνω προϋποθέσεις, με προσωπικό μήνυμα!

Ευχαριστώ πολύ!

Επικοινωνία: Ευτυχία Πατσιαλού  Eftyxia Patsialou

#syggrafeas_stixourgos

Διαβάστηκε 203 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 23:34
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News