Κυριακή, 8η Σεπτεμβρίου 2024  7:20 μμ
Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 14:58

NEΟ βίντεο κλιπ από τους ZTATE OF MIND ("The Blackest Black" μέσα από το άλμπουμ "Tower Of Skulls")

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

NEΟ βίντεο κλιπ από τους ZTATE OF MIND ("The Blackest Black" μέσα από το άλμπουμ "Tower Of Skulls"

Το συγκρότημα ξεκίνησε το 2012, όταν ο Gabriel (Osi) Pavez, ο Marcelo Soto, ο Jair Pavez και ο Emilio Sanchez ενώθηκαν για να δημιουργήσουν ένα metal συγκρότημα. Αρχικά ξεκίνησαν με τον τραγουδιστή Chiolo Sanchez. Τελικά αποχώρησε για να αντικατασταθεί από τον Samuel Vargas ως μόνιμο βασικό τραγουδιστή. Άρχισαν να κάνουν αφιερώματα στους Slipknot ως ένα τρόπο για να χρηματοδοτήσουν το πρώτο τους άλμπουμ. Κατάφεραν και συνέχισαν να συμμετέχουν σε διαφορετικούς διαγωνισμούς για βολιβιανά συγκροτήματα.

Κέρδισαν πολλά βραβεία και συνέχισαν να αναγνωρίζονται ως το μεγαλύτερο ανερχόμενο metal συγκρότημα στη Βολιβία. Έκαναν περιοδεία στη χώρα αρκετές φορές, συγκεντρώνοντας νέους θαυμαστές τριγύρω.

Το πρώτο τους άλμπουμ Driven by Nightmares κυκλοφόρησε το 2015. Το βίντεο κλιπ για το πρώτο single, που ονομάζεται επίσης "Driven by Nightmares", σκηνοθέτησε η Vannesa Trigo (Aviatrix Photography), η επίσημη φωτογράφος και βιντεογράφος του συγκροτήματος για όλη την καριέρα τους. Το single μπήκε στα τρία κορυφαία charts της χώρας για ροκ σταθμούς. Η ηχογράφηση, παραγωγή και σύνθεση του άλμπουμ έγινε από τον Gabriel Pavez. Επίσης συνθέτες ήταν οι Jair Pavez, Samuel Vargas και Emilio Sanchez.

Η διαδικασία ηχογράφησης για το δεύτερο άλμπουμ ξεκίνησε το 2018 με μόνο τέσσερα μέλη από την αυθεντική σύνθεση, τον Samuel Vargas στα φωνητικά, τον Marcelo Soto στο μπάσο, τον Emilio Sanchez στα ντραμς και τον Gabriel Pavez στην κιθάρα. Ο Gabriel ήταν επίσης μηχανικός ηχογράφησης, συνθέτης και παραγωγός για όλα τα τραγούδια. Ο Samuel έγραψε όλους τους στίχους. Κυκλοφόρησαν το πρώτο single “Violence burning your Palate” με ένα βίντεο κλιπ και εξαιρετικές κριτικές. Είχαν παροδικά άλλα μέλη στη  μπάντα. Όμως οι τέσσερις παρέμειναν ως το νέο μόνιμο line up. Μετά από πολιτικές προκλήσεις και την παγκόσμια πανδημία, οι Ztate of Mind θα κυκλοφορήσουν επιτέλους το δεύτερο άλμπουμ τους "Tower of Skulls" σύντομα. Το δεύτερο single και βίντεο κλιπ τους "The blackest black" κυκλοφόρησε στις 31 Αυγούστου.

Facebook: https://www.facebook.com/ztateofmind.sic

YouTube: www.youtube.com/@ZtateOfMind

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6zD7KaOcNZTsC2fRHQKrAJ

Διαβάστηκε 64 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News