Παρασκευή, 25η Οκτωμβρίου 2024  11:54 μμ
Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 20:52

Η «ατυχία» του Λιάβα να μην παίζει στη φυσική του θέση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο αρχηγός του Παναιτωλικού, Γιώργος Λιάβας αποφάσισε κατά την διάρκεια των περσινών play outs να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Παναιτωλικό, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική του παρουσία σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, κλείνοντας τα αυτιά του σε προτάσεις άλλων ομάδων.

Ο Γιάννης Πετράκης τον καθιέρωσε στο χαφ, στη φυσική του δηλαδή θέση και όλοι είδαν την περσινή σεζόν πόσα μπορεί να προσφέρει αγωνιζόμενος στο νευραλγικό χώρο του κέντρου, μοιράζοντας ασίστ, παίζοντας ελεύθερα και με ικανότητα στην δημιουργία παιχνιδιού.

Δυστυχώς , στη φετινή αγωνιστική σεζόν οι ατυχίες με τραυματισμούς και τιμωρίες, δεν έχουν δώσει τη δυνατότητα στο Λιάβα να αγωνιστεί στη φυσική του θέση, με εξαίρεση το πρώτο μισάωρο του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Στο υπόλοιπο του αγώνα αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει στα δεξιά της άμυνας, λόγω του τραυματισμού του Χάρη Μαυρία.

Στο πρώτο παιχνίδι με τη Λαμία, ο Λιάβας αγωνίστηκε στα στόπερ, ελλείψει Μλάντεν. Το ίδιο και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ καθώς απουσίαζε ο Σιέλης λόγω τιμωρίας.

Είναι πασιφανές ότι ο Παναιτωλικός δεν είναι η ίδια ομάδα στα χαφ χωρίς τον Λιάβα. Σημαντική η παρουσία του σε αυτή τη θέση, βοηθώντας περισσότερο στην κυκλοφορία της μπάλας και κυρίως στην παραγωγή φάσεων.

Όπως έχει τονίσει και ο ίδιος παλαιότερα, είναι η θέση στην οποία προτιμάει να παίζει, έχοντας μεγαλύτερη σιγουριά στο παιχνίδι του, δίνοντας περισσότερες λύσεις στον Παναιτωλικό.

Ας ελπίσουμε στις επόμενες αναμετρήσεις ο αρχηγός του Παναιτωλικού να επιστρέψει στο χώρο του κέντρου και ο Παναιτωλικός να είναι πλήρης στα μετόπισθεν, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να αναπληρώνει κενά συμπαικτών του.

Υπενθυμίζεται ότι στο όριο καρτών βρίσκεται ο Παντελάκης (μαζί με τους Τσάβες και Μπελεβώνη), ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Μαυρία που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό στο Αγρίνιο.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 192 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.