Κυριακή, 8η Σεπτεμβρίου 2024  7:16 μμ
Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024 18:02

Γιάννης Σελλάς: Έτοιμος να κερδίσει και το κοινό της Αθήνας - "Σαρώνει" το νέο του single

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γιάννης Σελλάς επιστρέφει με το νέο του τραγούδι «Όσα Δεν Τόλμησα», μια τρυφερή μπαλάντα σε στίχους του Λεωνίδα Αθανασάκου και μουσική του Απόστολου Μπούρα. Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα όμορφο μουσικό βίντεο, γυρισμένο στην Κύπρο, με τη συμμετοχή της ηθοποιού Marta Grundmane.

Ο Γιάννης Σέλλας, σε πρόσφατη συνέντευξη του, μίλησε για τους στόχους του στη μουσική, για το νέο του τραγούδι άλλα και για τα μελλοντικά του σχέδια. «Ο στόχος μου στη μουσική είναι να τραγουδώ στα μεγάλα μαγαζιά της Αθήνας», δηλώνει και συνεχίζει αναφερόμενος στο μουσικό του ύφος: «Κάποια από τα είδη μουσικής που με χαρακτηρίζουν είναι το λαϊκό - ελαφρολαϊκό όπως και άλλα».

Για το τελευταίο του single αποκαλύπτει: «Το ‘Όσα δεν Τόλμησα’ μου έκανε εντύπωση από την πρώτη φορά που μου το δειγμάτισαν. Πίστεψα σε αυτό το κομμάτι και ήθελα να μπω στο στούντιο να το πω. Είμαι περήφανος για το αυτό το τραγούδι».

Όσον αφορά τα σχέδιά του για τον χειμώνα, ο ταλαντούχος ερμηνευτής αναφέρει: «Το χειμώνα έχω ήδη προτάσεις από Ελλάδα και Κύπρο όμως δεν έχω κλείσει σε κάποιο μαγαζί προς το παρόν. Θα το μάθετε όταν αποφασίσω που θα εμφανίζομα.». Τέλος, για το ενδεχόμενο συμμετοχής σε μουσικό talent show, απαντά: «Σε talent show δεν μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να δηλώσω συμμετοχή. Δεν το αποκλείω όμως στο μέλλον μπορεί ποτέ μην λες ποτέ».

Δείτε το Official Music Video του «Όσα δεν τόλμησα»

Ακολουθήστε τον Γιάννη Σελλά:

Διαβάστηκε 105 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News