Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024  6:29 μμ
Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2024 17:51

Τσιάρας: άμεσα η καταγραφή ζημιών στην περιοχή του Αγρινίου-επικοινωνία με Καραγκούνη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Υφυπουργός Εργασίας-βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας- Κωνσταντίνος Καραγκούνης με τον Υπουργό Γεωργίας Κωνσταντίνο Τσιάρα για τις καταστροφές απο τη χθεσινή κακοκαιρια στην περιοχή του Αγρινίου.

Ο κ. Καραγκούνης μετέφερε στον υπουργό την δύσκολη κατάσταση που προκάλεσε στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου η χθεσινή χαλαζόπτωση, η οποία στο πέρασμά της διέλυσε κυριολεκτικά τις καλλιέργειες των παραγωγών, οι οποίοι είδαν από τη μία στιγμή στην άλλη να καταστρέφονται οι κόποι τους και ζήτησε την άμεση επέμβασή του και την ταχύτατη αποζημίωση των παραγωγών και όλων όσων υπέστησαν την καταστροφή.

Ο κ. Τσιάρας διαβεβαίωσε τον κ.Καραγκούνη, ότι θα γίνει άμεσα η καταγραφή των ζημιών και θα προχωρήσουν συνεπακόλουθα οι αποζημιώσεις όλων όσων έχουν πληγεί.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 80 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία