Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024  12:14 πμ
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 14:36

Εντυπωσιακές εικόνες από τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Θαλασσίου Σκι στη λίμνη Στράτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εξέλιξη βρίσκεται, για τρίτη ημέρα, η κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Θαλασσίου Σκι Ανδρών – Γυναικών Νέων & Seniors, στη λίμνη Στράτου, στο Αγρίνιο.

Οι αγώνες ξεκίνησαν την Πέμπτη στο Ομοσπονδιακό Προπονητικό Κέντρο στη λίμνη Στράτου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 1/9 με τις απονομές στους νικητές. Σήμερα, Σάββατο (31/8) οι προσπάθειες των αθλητών ξεκίνησαν από τις 08:30πμ και θα συνεχιστούν έως τις 20:00μμ.

Στα Πανελλήνια πρωταθλήματα συμμετέχουν 60 αθλητές από τους ομίλους όλης της χώρας, οι οποίοι θα συναγωνιστούν στα 4 αγωνίσματα του Θαλασσίου Σκι, δηλαδή το σλάλομ, τις φιγούρες, το άλμα και το τρίαθλο.

Επιπλέον, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα συμμετάσχει και αθλητής ΑμεΑ, στο αγώνισμα των φιγουρών στη κατηγορία Open.

Οι κατηγορίες των αθλητών που θα λάβουν μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ξεκινούν από την ηλικία κάτω των 10 ετών και φτάνουν μέχρι την ηλικία άνω των 70.

Δείτε εντυπωσιακές εικόνες από τις προσπάθειες των αθλητών:

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 101 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 14:38
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News