Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024  12:16 πμ
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 23:12

Η αποστολή του Πανσερραϊκού για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (Σαβ 31/8/2024 22:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μία τελευταία προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο Emileon του Παναιτωλικού, οι κόκκινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου. Για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024/25, ο Πανσερραϊκός φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό(31/08, 22:00) και αναζητά τους πρώτους του βαθμούς.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου πήρε 22 παίκτες στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας, Καρασαλίδης, Καραμανώλης, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Φαρές, Στάϊκος, Λιάσος, Καπτούμ, Περούτσι, Τομάς, Ντέλετιτς, Σαλαζάρ, Μασκανάκης, Σαλβάνος, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς, Παπαβασιλείου.

Εκτός αποστολής έμειναν ο μακροχρόνια τραυματίας Μαρίνος, οι επίσης τραυματίες Σοφιανός, Χατζηστραβος, Δεληγιαννίδης, οι Κατσουλίδης και Σαπουντζής, αλλά και οι Μαυρόπουλος, Βασιλάκος, Καρίμ, που ακολούθησαν την αποστολή της Κ19.

Διαβάστηκε 113 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News