Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024  2:16 πμ
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 17:23

Το κούρεμα «μπρόκολο»: Η νέα τάση των εφήβων -Κάνουν ακόμα και περμανάντ για να το πετύχουν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι έφηβοι τρελαίνονται για το viral κούρεμα «μπρόκολο», ακόμα και αν κάποιοι από αυτούς χρειαστεί να κάνουν περμανάντ.

Το χτένισμα για το οποίο έμπνευση αποτέλεσε το πράσινο λαχανικό έχει κάνει την εμφάνισή του σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα τελευταία χρόνια και έχει οδηγήσει σε μια νέα γενιά νεαρών ανδρών που θέλουν σγουρά μαλλιά.

Το κούρεμα απαιτεί καλά ξυρισμένο λαιμό και πλαϊνά και ανέμελες μπούκλες στην κορυφή του κεφαλιού. Όσοι δεν έχουν φυσικά σγουρά μαλλιά, κάνουν περμανάντ, ωστόσο όταν το στυλ αυτό άρχισε να γίνεται δημοφιλές, κάποιοι κουρείς είπαν στη New York Post ότι σταμάτησαν να προσφέρουν τη θεραπεία λόγω της έκθεσης σε χημικά.

Πώς έγινε τάση το συγκεκριμένο κούρεμα

Ο TikToker και ο ποδοσφαιριστής Νόα Μπεκ και ο μποξέρ/influencer Bryce Hall συνέβαλαν να γίνει δημοφιλές το συγκεκριμένο στυλ, σύμφωνα με το KTLA.

Ταυτόχρονα, σε πρόσφατη φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας Σούπερμαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ηθοποιός Ντέιβιντ Κόρενσγουετ εμφανίστηκε με το ίδιο κούρεμα ως Κλαρκ Κεντ.

«Είναι η πρώτη φορά που βλέπω τη μόδα Gen-Z όχι σε έναν ρητά χαρακτήρα Gen-Z, αλλά σε μια εμβληματική φιγούρα της ποπ κουλτούρας», είπε στο GQ ο καθηγητής στον τομέα των Media, Μάθιου Έλις. «Όταν είδα ότι ακόμη και ο Σούπερμαν έχει αυτό το κούρεμα, είπα: “Εντάξει, κάτι συνέβη. Ξεπεράσαμε ένα όριο”».

Ο κομμωτής Peter Gosling μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok που δείχνει πώς επιτυγχάνει την εμφάνιση λέγοντας: «Το μπρόκολο! Εξαιρετικά δημοφιλές μοντέρνο κούρεμα στους νέους».

iefimerida.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 229 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News