Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  12:54 πμ
Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2024 23:06

Θέρμο: “Απο το Σύμπαν στο σπίτι μας…τη Γη”: Η Ανοιχτή Εκδήλωση του Ιδρύματος Ερασμίας και Λάμπρου Λόη (Τρι 20/8/2023 20:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τρίτη 20-8-2024 και ώρα 8.00 μμ , στην κεντρική πλατεία του Θέρμου και έμπροσθεν του “Ιδρύματος Ερασμίας και Λάμπρου Λόη” θα γίνει εκδήλωση με θέμα:

“Απο το Σύμπαν στο σπίτι μας…τη Γη“, μια σύντομη περιήγηση απο τα πέρατα του Σύμπαντος, των σύγχρονων θεωριών Γένεσις και βασικών ερωτημάτων της σύγχρονης Κοσμολογίας, έως τον πλανήτη μας και την ευθύνη μας, ατομική και ομαδική, σε αυτή τη κρίσιμη καμπή που βρίσκεται για μία αειφόρα επιβίωση.

Κεντρικοί ομιλητές οι καθηγητές Παν/μίου κ. Κώστας Βελής και Σπύρος Μαργέτης.

Την παρουσίαση θα ακολουθήσει βράβευση μαθητών από το ίδρυμα με εξαιρετικό ήθος και επιδόσεις στις Θετικές επιστήμες (Λύκειο), και Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (Γυμνάσιο).

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 197 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2024 23:10
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News