Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  1:15 μμ
Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 23:28

Με το όνομα προϊστάμενου του δήμου Ξηρομέρου προσπαθούν να ξεγελάσουν πολίτες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την προσοχή σε όλους τους προμηθευτές του Δήμου Ξηρομέρου αλλά και σε απλούς πολίτες εφιστά και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Ξηρομέρου Ιωάννης Ν. Στρατομήτρος.

Μετά την ανακοίνωση του δήμου Ξηρομέρου για απατεώνες που τηλεφωνούν δήθεν εκ μέρους του και ζητούν στοιχεία για «ολοκλήρωση πληρωμών» ο κ. Στρατομήτρος ενημερώνει πως επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομά του και ζητούν χρήματα.

Η ανακοίνωση του:

«Σε όλους τους προμηθευτές του Δήμου Ξηρομέρου αλλά και σε απλούς πολίτες.

Επιτήδειοι – απατεώνες τηλεφωνούν και δηλώνουν ότι είναι υπάλληλοι του Δήμου Ξηρομέρου αναφέροντας και το όνομά μου και ζητάνε στοιχεία ή στέλνουν κάποια link σε email τους, για την ολοκλήρωση και καλά της πληρωμής τους από τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής που είναι αναρτημένα στα συστήματα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ΚΗΜΔΗΣ.
Η Οικονομική Υπηρεσία και το Ταμείο του Δήμου ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ EBANKING ή ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ EMAIL ΜΕ LINK Η ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

Για οποιαδήποτε Πληροφορία να επικοινωνήστε με της υπηρεσίες του Δήμου

2646 360535, 537, 540, 544
Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος

Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών

Δήμου Ξηρομέρου

Στρατομήτρος Ν. Ιωάννης»

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 157 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News