Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  1:19 μμ
Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 12:23

Εφιστά προσοχή ο Δήμος Ξηρομέρου: Υποδύονται υπαλλήλους του δήμου με σκοπό να εξαπατήσουν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εφιστά την προσοχή, για απατεώνες που τηλεφωνούν δήθεν εκ μέρους του και ζητούν στοιχεία για «ολοκλήρωση πληρωμών», ο Δήμος Ξηρομέρου.

«Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, οι διαδικασίες είναι συγκεκριμένες σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και για ότι θέλετε επικοινωνήστε με τον Δήμο Ξηρομέρου», υπογραμμίζει η επείγουσα ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους προμηθευτές του Δήμου Ξηρομέρου αλλά και σε απλούς πολίτες. Επιτήδειοι-απατεώνες τηλεφωνούν και δηλώνουν ότι είναι από τον Δήμο Ξηρομέρου και ζητάνε στοιχεία για την ολοκλήρωση της πληρωμής τους.

Μέγιστη προσοχή, δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, οι διαδικασίες είναι συγκεκριμένες σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και για ότι θέλετε επικοινωνήστε με τον Δήμο Ξηρομέρου».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 142 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News