Τρίτη, 6η Αυγούστου 2024  1:21 μμ
Τρίτη, 06 Αυγούστου 2024 11:21

Αγρίνιο: Ενημερωτική δράση με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προστασία από τον καρκίνο του δέρματος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024 και ώρα 09:00 - 11:00, το  προσωπικό των Δομών Αστέγων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική δράση με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προστασία από τον καρκίνο του δέρματος.

Κατά τη διάρκεια της δράσης θα διανεμηθούν ενημερωτικά φυλλάδια  στον πεζόδρομο Χ. Τρικούπη, στο Δημαρχείο Αγρινίου.

Η κλιματική αλλαγή επιβάλλει αυξημένη προσοχή και επιμέλεια στην φροντίδα του δέρματος που αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος.
Λόγω των περιβαλλοντικών μεταβολών, της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο και των αλλαγών στον τρόπο ζωής μας, τα ποσοστά του καρκίνου του δέρματος έχουν αυξηθεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. 

Η δράση θα συνεχιστεί με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Streetwork για τους ωφελούμενους του Ανοικτού Κέντρου Ημέρας και Υπνωτηρίου των Δομών Αστέγων.

Οι Δομές Αστέγων Δήμου Αγρινίου (συνέχιση δράσης) είναι ενταγμένες στο νέο επιχειρησιακό πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδος ΕΣΠΑ 2021-2027, με κωδικό ΟΠΣ 6001977.

Διαβάστηκε 67 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News