Τρίτη, 6η Αυγούστου 2024  1:24 μμ
Τρίτη, 06 Αυγούστου 2024 09:51

Γυμνάσιο Λεπενούς: Σε πρόγραμμα Erasmus+2024 εκπαιδευτικοί

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Γυμνάσιο Λεπενούς πέτυχε εκπαιδευτικοί του να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα Erasmus+2024.

Η ανακοίνωση της διευθύντριας και του Συλόγου Διδασκόντων του σχολείου:

«Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έγκρισης αιτήσεων επιχορήγησης ERASMUS+ της Δράσης «Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων (ΚΑ122)» του τομέα «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων Erasmus+ 2024, με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό πληροφορηθήκαμε την επιτυχία του Γυμνασίου Λεπενούς να ενταχθεί στο πρόγραμμα Erasmus+2024. Η επιτυχία αυτή αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της ποιότητας και της αφοσίωσης του εκπαιδευτικού προσωπικού του Γυμνασίου Λεπενούς.

Η έγκριση του σχεδίου που υπέβαλε το Γυμνάσιο Λεπενούς με τίτλο «Οι διδάσκοντες διδάσκονται, οι μαθητές ωφελούνται» (2024-1-EL01-KA122-SCH-000205512 ) και η συμμετοχή στο πρόγραμμα Erasmus+2024 θα προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία στους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Λεπενούς να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να ανταλλάξουν βέλτιστες πρακτικές και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες μέσα από τη συνεργασία με συναδέλφους τους από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Οι εγκεκριμένες επιμορφωτικές δραστηριότητες θα τους ενδυναμώσουν προκειμένου να διαχειριστούν τα προβλήματα ένταξης και ενσωμάτωσης στο ελληνικό σχολείο των παιδιών των μεταναστών, των μαθητών με διαγνωσμένες μαθησιακές δυσκολίες αλλά και όλων των υπόλοιπων μαθητών που συνυπάρχουν με διαφορετικό επίπεδο γλωσσομάθειας, ικανοτήτων, κινήτρων και αναγκών. Επομένως θα προαχθεί ένα πιο δημιουργικό και πολυπολιτισμικό περιβάλλον μάθησης για τους μαθητές του Γυμνασίου Λεπενούς και θα ενισχυθεί η εξωστρέφεια του σχολείου.

Ως Διεύθυνση του σχολείου επιθυμούμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους/στις εκπαιδευτικούς του σχολείου, οι οποίοι/ες με μέθοδο, οργάνωση και συνεργασία συνέταξαν το σχέδιο/πρόταση, σύμφωνο με τις ανάγκες της σχολικής κοινότητας και να ευχηθούμε σε όλους καλή επιτυχία και δημιουργικότητα στις νέες δραστηριότητες στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+2024. Η δέσμευση των εκπαιδευτικών του σχολείου και η αφοσίωσή τους στην εκπαιδευτική τους αποστολή αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 96 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News