Πέμπτη, 26η Σεπτεμβρίου 2024  11:18 μμ
Κυριακή, 04 Αυγούστου 2024 18:18

Ευχαριστίες στα παιδιά απο το Θέρμο που βοήθησαν στην εκκίνηση του αυτοκινήτου μου οταν αυτό ακινητοποιήθηκε στο Βαθυαβάλι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μερικές φορές η θετική διάθεση κάποιων ανθρώπων να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο που έχει πρόβλημα αξίζει να δημοσιοποιείται.

Σήμερα Κυριακή 4/8/2024 πήγα με την οικογενειά μου στο Βαθυαβάλι Παλαίρου να απολαύσουμε το μπάνιο μας.

Ολα καλά και όλα ωραία.

Όταν όμως πήγαμε το μεσημέρι στο αυτοκίνητο για να φύγουμε διαπιστώσαμε ότι αυτό δεν έπαιρνε μπρος, δείχνοντας οτι έχει πρόβλημα στην μπαταρία.

Δύο επισκέπτες που παρευρίσκονταν στο χώρο προσφέρθηκαν να βοηθήσουν με το σπρώξιμο μπας και πάρει μπροστά. 

Τελικά αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Οπότε πήραμε την οδική βοήθεια η οποία μας έκανε γνωστό οτι θα ερχόταν μετά απο τρείς ώρες.

Ενας κύριος που ήταν παρκαρισμένος παραδίπλα και ήρθε με την οικογενειά του για να φύγει, έμαθε τι μας συνέβει και προσφέρθηκε και αυτός να σπρώξει ξανά το αυτοκίνητο μήπως και πάρει μπροστά. Αναζητώντας ο ίδιος και άλλους για βοήθεια. κάλεσε και έναν ακόμη νεαρό που μόλις ήρθε στον χώρο για να τον βοηθήσει.

Αυτός μας γνωστοποίησε οτι περίμενε απο στιγμή σε στιγμή την υπόλοιπη παρέα του απο τρία νεαρά άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν και ένας μηχανικός αυτοκινήτων.

Ετσι και έγινε. Μετά απο λίγο ήρθε και η υπόλοιπη παρέα του.

Ο μηχανικός της παρέας έριξε μια ματιά το αυτοκίνητο μήπως και καταλάβει κάτι περισσότερο αλλά δεν κατέστη εφικτό. Το πρόβλημα ήταν η μπαταρία. Τελικά η ομάδα αυτή και με τον προηγούμενο κύριο που ήταν παρκαρισμένος παραδίπλα, αποφάσισαν οτι θα εβαζαν μπροστά το αυτοκίνητο όπως και να έχει.

Για να επιτευχθεί αυτό έπρεπε να σπρώξουν το αυτοκίνητο σε μια μικρή ανηφόρα αρκετά μέτρα ώστε να έχει αρκετό χώρο να πάρει μπροστά με την ταχύτητα. Για ευνόητους λόγους ο μηχανικός πήρε την θέση του οδηγού.

Ολοι αυτοί λοιπόν έσπρωξαν το αυτοκίνητο κάποια απόσταση στην ανηφόρα, μέσα στον ήλιο και την σκόνη και μετά το έσπρωξαν στην κατηφόρα να αποκτήσει ορμή.

Η επιμονή των εμπλεκομένων ήταν παροιμιώδης. Εμείς τους είπαμε ότι για να μην ταλαιπωρούνται να περιμένουμε την οδική βοήθεια (μετά τρείς ώρες).

Ωστόσο αυτοί επέμεναν και επανέλαβαν την κίνηση τρείς φορές, ώσπου κατάφεραν το αυτοκίνητο να πάρει μπροστά και να μας επιτρέψει να φύγουμε.

Δυστυχώς δεν κρατήσαμε ονόματα για να τους ευχαριστήσουμε ονομαστικά, καθότι το αυτοκίνητο έπρεπε να βρίσκεται σε κίνηση για να γεμίσει η μπαταρία.

Το μόνο που ειπώθηκε φεύγοντας ήταν οτι η παρέα των νεαρών κατάγονταν απο το Θέρμο.

Ο άλλος κύριος που ήταν και ο πρωτεργάτης της προσπάθειας μας είναι άγνωστος.

Τους ευχαριστούμε όλους απο καρδιάς και τους ευχόμαστε τα καλύτερα.

Κωνσταντίνος Σαμψών - Χρύσα Σπαή

Διαβάστηκε 4042 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Αυγούστου 2024 20:19
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής και σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom","Βρες τα φτερά σου..", "Ωδή στην Τριχωνίδα", "Time to Relax", "Το κίτρινο μπλουζάκι", "Γιν' αγέρας και έλα", "Cinematica", "Lounge time" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή", "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι" και το "Ξέρω μια ομαδάρα". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News