Τρίτη, 6η Αυγούστου 2024  6:22 μμ
Κυριακή, 04 Αυγούστου 2024 15:10

«Ξέρεις τι είναι να κάνεις έρωτα σε ξενοδοχείο στην Ορεστιάδα και να δεις μπροστά σου τον Θανάση Βέγγο;»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Θοδωρής Κατσικαλούδης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη. Ο ηθοποιός αποκάλυψε κι ένα απίθανο περιστατικό, όπου ο ίδιος και ο Θανάσης Βέγγος μπήκαν σε λάθος δωμάτιο σε ξενοδοχείο στην Ορεστιάδα και είδαν ένα ζευγάρι να κάνει έρωτα

Μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σας αποτελεί η συνεργασία και η φιλία σας με τον Θανάση Βέγγο. Τι αναμνήσεις έχετε; Τι ιστορίες θα μπορούσατε να μοιραστείτε μαζί μας;

Ο καλός μας άνθρωπος με Α κεφαλαίο ήταν και στη ζωή του έτσι. Από το 1986 και για πολλά χρόνια έπαιζα μαζί του. Ενα σχολείο μόνος του, μου δίδαξε την ηθική, το ήθος που πρέπει να έχουμε στη σκηνή και στη ζωή, αλλά και το πόσο ταπεινοί πρέπει να είμαστε. Αυτό που θυμάμαι με νοσταλγία με τον Θανάση είναι όταν με έπαιρνε βόλτα στο Μοναστηράκι -του άρεσε να βλέπει τα παλιά- και μετά με πήγαινε για κεμπάπ στου Θανάση.

Το 2003 παίζαμε στην Ορεστιάδα. Ύστερα από ένα κουραστικό και μεγάλο ταξίδι φτάνουμε στο ξενοδοχείο και μας δίνουν τα δωμάτια. Του Βέγγου τού έδωσαν το 327. Του λέω «Κύριε Θανάση, να σας βοηθήσω με τα πράγματά σας γιατί είναι πολλά» και ανεβήκαμε στα δωμάτια ο Θανάσης, η κυρία Μίνα, η γυναίκα του, και εγώ. Από την κούρασή μας, αντί να πάμε στο 327 πήγαμε στο 227.

Ανοίγουμε την πόρτα και βλέπουμε ένα ζευγαράκι να κάνει έρωτα! Κάγκελο εμείς, κάγκελο κι αυτοί πάνω στο κρεβάτι. Ξέρεις τι είναι να κάνεις έρωτα σε ξενοδοχείο στην Ορεστιάδα και να δεις μπροστά σου τον Θανάση Βέγγο; Θα το έλεγαν σε φίλους τους και δεν θα το πίστευαν. Και η επική ατάκα του Θανάση: «Σκεπαστείτε να μην κρυώσετε!» και φύγαμε τρέχοντας. Αυτός ήταν ο Θανάσης της καρδιάς μας – αυθόρμητος.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 220 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News