Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:48 πμ
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 17:45

Προς «λουκέτο» το δημόσιο ΚΤΕΟ Αγρινίου; Ζητούνται απαντήσεις από την περιφερειακή αρχή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πληροφορίες που διακινούνται το τελευταίο διάστημα κάνουν λόγο για πιθανή απόφαση της περιφερειακής αρχής να προβεί σε κλείσιμο δημοσίων ΚΤΕΟ, περιλαμβανομένου και του Αγρινίου.

Προς ώρας δεν έχει επιβεβαιωθεί, ούτε και διαψευστεί το οτιδήποτε. Η παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα» του Σπύρου Σκιαδαρέση μάλιστα κατέθεσε σχετική επερώτηση έπειτα από επιστολή που έλαβε από τον Σύλλογο Υπαλλήλων της Π.Ε. Ηλείας.

Υποστηρίζει ότι έρχεται «Λουκέτο» σε όλα τα δημόσια ΚΤΕΟ που λειτουργούν στη Δυτική Ελλάδα προτίθεται να βάλει η περιφερειακή Αρχή μέσω του προτεινόμενου σχεδίου Ο.Ε.Υ.

Η επερώτηση, την οποία εκτός από τον επικεφαλής συνυπογράφουν όλοι οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης, επικαλείται  επιστολή  από τον Σύλλογο υπαλλήλων της Π.Ε. Ηλείας,  για το προτεινόμενο σχέδιο του Ο.Ε.Υ. και τη μελέτη αναγκαιότητας για την τροποποίηση του, στην οποία εκφράζεται η πρόεθση της περιφερειακής αρχής να προχωρήσει στο κλείσιμο όλων των Δημοσιών ΚΤΕΟ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Τα ερωτήματα που θέτει η παράταξη Σκιαδαρέση στην περιφερειακή αρχή:

  1. Ισχύει η πρόθεσή σας για λουκέτο των Δημοσίων ΚΤΕΟ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας;
  2. Είχατε αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες για την ενίσχυση και ενδυνάμωσή τους;
  3. Έχετε στην διάθεσή σας οικονομοτεχνική μελέτη που να τεκμηριώνει απόλυτα την Απόφασή σας αυτή;
  4. Έχουν όλα τα Δημόσια ΚΤΕΟ τα ίδια χαρακτηριστικά, ώστε ακόμα και με απόλυτους οικονομικούς όρους, να σας επιτρέπουν να προχωρήσετε σε παύση της λειτουργίας τους;».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 113 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News