Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:46 πμ
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 13:58

WORSHIP THE SACRIFICE – single “Aphotic”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
“Aphotic”
(Δείτε το Official Music Video εδώ)
 
 
Οι “Worship The Sacrifice”, είναι το ΠΡΩΤΟ πενταμελές «Schizophrenic Death Metal» συγκρότημα του Ηνωμένου Βασιλείου που υπερασπίζεται τη συμμετοχή του στη βρετανική metal σκηνή.
Εξοπλισμένοι με φλεγόμενο πάθος για τη metal μουσική, το Worship Cult είναι ένα καυτό χωνευτήρι δεκαετιών μεταλλικής επιρροής! Το μοναδικό τους στυλ “Schizophrenic Death Metal” φέρνει έναν χαρακτηριστικό συνδυασμό δυναμικών brutal φωνητικών, πλούσιου μπάσου, άγριας ταχύτητας και ανθεκτικών riff που φέρνουν έναν ήχο που περιγράφεται ως «η μελωδία που κρατά το χάος μαζί».
Με περισσότερες από 60 ζωντανές εμφανίσεις από το 2022 έως τώρα, συμπεριλαμβανομένων εθνικών περιοδειών και μεμονωμένων εμφανίσεων, αυτή η μελωδικά χαοτική παράσταση εκτείνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από το Brighton στη νότια ακτή μέχρι το Whitehaven στο βορρά και όλες τις πόλεις ενδιάμεσα. Είναι προφανές ότι αυτοί οι τύποι είναι γεννημένοι για να αποδίδουν και δεν ντρέπονται να κάνουν τη σκληρή δουλειά!
Η πρόσφατη κυκλοφορία τους είναι το single “Aphotic”, ενώ παράλληλά ετοιμάζουν και την κυκλοφορία του νέου τους EP μέσα στο 2024.
Official links
Simple EPK + All Links: https://linktr.ee/wtsepk
Individual links below:
 
Διαβάστηκε 165 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία