Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:54 πμ
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 23:36

Αγρίνιο: Δικαίωση για τους πρωτεύσαντες η εισαγωγή στις Σχολές που επιθυμούσαν!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διέπρεψαν και φέτος οι νέοι που πέτυχαν υψηλότατες βαθμολογίες στις πανελλήνιες εξετάσεις στο Αγρίνιο, παρά τις απαιτήσεις των θεμάτων στα οποία εξετάστηκαν.

Τα χαμόγελα τη επιτυχίας συνεχίζονται  για τους πρωτεύσαντες,  μετά την ανακοίνωση των βάσεων,  που βλέπουν τις προσπάθειες και τους κόπους τους να πιάνουν τόπο, αφού εισάγονται στις Σχολές που επιθυμούσαν εξ αρχής!

H Χριστίνα Παπαδοπούλου

Η Χριστίνα Παπαδοπούλου από τα εκπαιδευτήρια «Παναγία Προυσιώτισσα» εισήχθη στην Ιατρική Ιωαννίνων που ήταν ο πρώτος στόχος της! Μάλιστα, η Χριστίνα επέμενε στον στόχο της, καθώς ήδη είχε περάσει στη Φαρμακευτική, αλλά το όνειρό της έγινε πραγματικότητα χάρη στην επιμονή της για να δώσει και πάλι πανελλαδικές.

Η Αγγελική Τσιμιδάκη

Η Αγγελική Τσιμιδάκη από το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου στόχευσε να εισαχθεί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τα κατάφερε! Πέρασε συγκεκριμένα στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας όπως επιθυμούσε και είχε ως πρώτη προτεραιότητα. Με έκδηλη την ικανοποίηση για την της επιτυχία της θα ετοιμαστεί για τη φοιτητική ζωή της επιζητώντας τις γνώσεις πάνω σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό τομέα.

O Κωνσταντίνος Σαράκης

Ο Κωνσταντίνος Σαράκης από το 6ο ΓΕΛ Αγρινίου είδε και αυτός να ανταμείβεται ηθικά, καθώς πέρασε στην πρώτη του επιλογή, στο ΕΜΠ, στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στην Αθήνα.

H Άννα - Μαρία Γιαννάκη

Η Άννα – Μαρία Γιαννάκη από το 1ο ΓΕΛ Αγρινίου ετοιμάζει βαλίτσες, γιατί με την ανακοίνωση των βάσεων είδε με μεγάλη χαρά ότι πέτυχε το στόχο της, ο οποίος δεν ήταν άλλος από την ΣΣΑΣ Ιατρική.

H Δανάη Τερεόγλου

Η Δανάη Τερεόγλου από το 2ο ΓΕΛ Αγρινίου εισήχθη στην σχολή που στόχευε, στην Ιατρική Αθηνών και η ικανοποίηση της είναι μεγάλη καθώς το όνειρό της αρχίζει να πραγματοποιείται.

H Γεωργία Τσιακανίκα

Και η Γεωργία Τσιακανίκα από το 2ο ΓΕΛ Αγρινίου έκανε πραγματικότητα αυτό που επιθυμούσε! Οι βάσεις που ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 25/07/24 της «άνοιξαν» επίσημα την πόρτα για την Ιατρική Πατρών.

O Επαμεινώνδας Σακκάς

Ο Επαμεινώνδας Σακκάς από το 4ο ΓΕΛ Αγρινίου εισήχθη 33ος με σειρά προτεραιότητας στη Σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών του ΕΜΠ στην Αθήνα που επιθυμούσε. Γνώριζε πως θα περνούσε στην συγκεκριμένη σχολή γιατί ήταν η πρώτη του προτεραιότητα και φυσικά η πρώτη του επιλογή. 

O Σωτήρης Παπανίκος

Ο Σωτήρης Παπανίκος είδε τους κόπους του να αποδίδουν, καθώς εισήχθη στην σχολή που είχε ως πρώτη επιλογή, δηλαδή στη Νομική ΣΣΑΣ Θεσσαλονίκης και ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του.

H Σωτηρία - Αριστέα Μπιτσιώρη

Η Σωτηρία - Αριστέα Μπιτσιώρη από το 5ο ΓΕΛ Αγρινίου μετά από μια καθ' όλα επιτυχημένη  προσπάθεια θα είναι πρωτοετής στην σχολή του ΕΜΠ που επιδίωκε. Πλέον ετοιμάζεται να καθίσει στα φοιτητικά έδρανα της σχολής Μηχανολόγων – Μηχανικών.

O Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος

Ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος πέρασε στη Νομική Αθηνών. Έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, καθώς η Νομική ήταν η μόνη του επιθυμία και τελικά μέσα από πολλή δουλειά κατάφερε να δικαιωθεί. Κέρδισε δε το μεγάλο «στοίχημα» με τον εαυτό του, δεδομένου ότι δεν είχε δηλώσει καμία άλλη σχολή πέραν της Νομικής!

Δείτε ΕΔΩ τι είχαν αναφέρει μετά τη γνωστοποίηση των βαθμολογιών τους στο sinidisi.gr οι νέοι που σε λίγες εβδομάδες θα είναι πρωτοετείς φοιτητές!

Ρεπορτάζ: Κώστας Χονδρός

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 297 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News