Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:53 πμ
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 19:27

Κ.Χατζηδάκης: Δίνει σήμα παράτασης για τις φορολογικές δηλώσεις 2024

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Κ.Χατζηδάκης ανέφερε ότι μέχρι χθες το βράδυ είχε υποβληθεί το 92% των δηλώσεων και ότι το πρόβλημα που παρουσιάστηκε σήμερα στην εφαρμογή αντιμετωπίστηκε και η Γ.Γ.Π.Σ.Ψ.Δ. είναι σε εγρήγορση.

Για πρώτη φορά φέτος και λίγες ώρες πριν το τέλος της προθεσμίας για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024, το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της παράτασης.

Όπως σημείωσε στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός, Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου «Κύρωση της από 18.7.2024 Σύμβασης Συγχώνευσης και Επένδυσης μεταξύ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «THRIVEST HOLDING LTD», το ζήτημα της υποβολής των δηλώσεων «θα λήξει ομαλά, όπως και πέρσι».

Αυτή η φράση ερμηνεύεται ως προαναγγελία μιας παράτασης, ενώ στο τέλος της ομιλίας του τόνισε ότι, η ΑΑΔΕ παρακολουθεί συνεχώς το θέμα και το βράδυ (της Πέμπτης 25 Ιουλίου) θα κάνει αποτίμηση της κατάστασης.

Δείτε το σχετικό σημείο στο 42:00 του βίντεο και έπειτα:

pronews.gr

Διαβάστηκε 103 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News