Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:57 πμ
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 18:41

Στο Διόνι δεν επιτρέπονται αγώνες Kite Surf, ζητούνται εξηγήσεις από τους αθλητές που συμμετείχαν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χωρίς άδεια γίνονται οι ναυταθλητικές δραστηριότητες στο Διόνι, με αποτέλεσμα να παρέμβει η Μονάδα του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής που βρίσκεται στο Αιτωλικό καλώντας τους συμμετέχοντες στις δράσεις να δώσουν εξηγήσεις.

Η Μονάδα αυτή είναι γνωστή με την παλιά της ονομασία ως Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού αλλά πλέον έχει αλλάξει ονομασία.

Επειδή κάποιες δραστηριότητες, όπως το Kite Surf, δεν επιτρέπονται στο Διόνι οι αρμόδιοι της Μονάδας κάλεσαν τους αθλητές να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις γιατί λειτουργούσαν στον προστατευόμενο αυτόν χώρο χωρίς άδεια. Ο Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. δεν είχε δώσει άδεια, όμως ούτως ή άλλως αυτές οι δράσεις απαγορεύονται οπότε δια της νομίμου οδού δεν θα μπορούσαν να γίνουν.

Όταν δοθούν οι εξηγήσεις από τους αθλητές που λειτούργησαν αφ’ εαυτού τους, θα δούμε για ποιον λόγο αγνόησαν τα προβλεπόμενα και γιατί δεν απευθύνθηκαν στους αρμόδιους για να ζητήσουν άδεια.

aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 110 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News