Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:00 μμ
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 11:48

Αστακός: Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το 10ο International Summer Camp Tae-Kwon-Do (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το 10ο INTERNATIONAL SUMMER CAMP TAE-KWON-DO ASTAKOS 2024 πλησιάζει στην κορύφωση της διοργάνωσης του.

Σήμερα λίγο πριν την έναρξη των προγραμματισμένων δράσεων υπήρξε η καθιερωμενη ομαδική φωτογράφιση (family photos) άλλα και οι ομαδικές των ομάδων που συμμετείχαν.

Ζητήσαμε την γνώμη δυο εκπρόσωπων ευρωπαϊκών χώρων του Κοσόβου του Arnis Agushi ο οποίος είναι ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας άλλα και ο επικεφαλής της αποστολής και του Fikret Dushko προπονητή της ομάδας Μαυροβουνίου.

Ο μεν εκπρόσωπος του Κοσόβου ,του οποίου η ομάδα συμμετέχει για δεύτερη χρονιά ήταν ενθουσιασμενος τόσο απο την διοργάνωση όσο και από τις ομορφιές της περιοχής μας .Μας κατέθεσε μάλιστα την εμπειρία του από την επίσκεψη στο παραλιακό μέτωπο Αστακού Μύτικα, μαγεύτηκε από την ομορφιά της παράλιας Ασπρογιάλι άλλα και την επίσης πανέμορφη Λευκάδα που βρήκαν χρόνο να την επισκεφθούν,

Αρκετό φωτογραφικό υλικό συνέλεξαν και το μετέφεραν σε ιστοσελίδες στο Κόσοβο διαφημιζοντας την ομορφιά τη περιοχής μας. Ο δε εκπρόσωπος του Μαυροβουνίου Fikret Dushko που όπως προαναφέρθηκε είναι και ο προπονητής της ομάδας μας δήλωσε ότι η ομορφιά και το απαράμιλλο κάλο όλης αυτής περιοχής δεν μπορεί να το συναντήσει κάνεις πουθενά παρ ότι είναι αναξιοποίητο.

Είχε θερμά λόγια για τον Γιώργο Μαρίνο τον δάσκαλο-προπονητή του Κενταύρου με το οποίο συνεργαστηκαν άψογα, εξαιρετικά σχόλια για την φιλοξενία που συνάντησαν παράλληλα δε μα ζήτησε να μεταφέρουμε θέρμες ευχαριστίες στον Δημο Ξηρομέρου ο οποίος σε συνεργασία με τον αθλητικοί σύλλογο Κένταυρο διοργάνωσαν (και διοργανώνουν) αυτήν την εξαιρετική γιορτή(όπως μας την χαρακτήρισε) η οποία εδώ και μερικά χρόνια έχει πάρει διεθνής διαστάσεις. Ο Μαυροβούνιος προπονητής δήλωσε ότι η ομορφιά του Αστακού είναι κάτι που δύσκολα συναντάς σε πολλά μέρη των Βαλκανίων,

Ο Επικεφαλής του Κοσόβου δήλωσε οτι η ατμόσφαιρα που απόλαυσε ιδίως τις βράδυνες ώρες με μια όμορφη ήσυχη νύχτα χωρίς τους θορυβώδης ήχους των club ήταν κάτι που δημιούργησε μια ευφορία στην ομάδα του

Υποσχέθηκαν δε οτι την επόμενη χρονιά εφόσον υπάρξει το απαραίτητο κάλεσμα θα επισκεφθούν ξανά τον Αστακό με πολύ μεγαλύτερες αποστολές και μεγαλύτερη εμπειρία.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 126 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News