Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:52 πμ
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 14:57

Κρίσιμο δεκαήμερο για το μέλλον της ΑΕ Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 22/7 στα γραφεία των παλαιμάχων στο λιμάνι Μεσολογγίου η προγραμματισμένη γενική συνέλευση για την Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου.

«Για ακόμα μία χρονιά οι φίλοι της ομάδας του Μεσολογγίου έδειξαν ότι δεν τους ενδιαφέρει αν υπάρχει επόμενη μέρα για το ιστορικό σωματείο,  και το μόνο που τους νοιάζει είναι η κριτική μέσα από το ίντερνετ και στις καφετερίες και τα καφενεία η οποία κιόλας είναι ανέξοδη», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα του aitosports.gr.

Στα α όσα ειπώθηκαν σε αυτή τη συνάντηση παρουσία μελών του Δ.Σ παικτών και λιγοστών φίλων της ομάδας, έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Κατσαγανη όσο αφορά την περσινή κατά γενική ομολογία πολύ κακή χρονιά της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, στο οποίο ο σύλλογος εγκλωβίστηκε γιατί αυτή είναι η αλήθεια στην εν λόγω διοργάνωση, μετά ακόλουθα αποτελέσματα.

Αν η ομάδα δεν κατέβαινε στο πρωτάθλημα που είχε δηλώσει (κανείς δεν περίμενε ότι θα τοποθετούσαν την ομάδα στον 3 όμιλο) οι ποινές τόσο σε οικονομικό επίπεδο αλλά και βαθμολογικό θα οδηγούσαν το σύλλογο σε αφανισμό με βάση τους νέους κανονισμούς.

Στην συνέχεια συζητήθηκε το άνοιγμα που έχει η ομάδα προς τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος το οποίο είναι περίπου στις 5.000€ που μαζί με το πρόστιμο 3.000€ από το παιχνίδι στο οποίο δεν κατέβηκε να αγωνιστεί ομάδα στη Μύκονο (και -5 βαθμούς από για τη νέα χρονιά), μιλάμε για ένα ποσό της τάξης των 8.000€.

Όπως ειπώθηκε έγιναν κάποιες επαφές με ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί και κατά το παρελθόν με τον σύλλογο αλλά ήταν όλες αρνητικές στο ενδεχόμενο να εμπλακούν εκ νέου.

Η απόφαση που πάρθηκε είναι τις προσεχείς 10 ημέρες να γίνουν κάποιες καινούριες επαφές με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν και έχουν την δυνατότητα εφόσον θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα ώστε να οριοθετηθούν και οι στόχοι τη νέα χρονιά.

Αυτό που προβληματίζει άπαντες είναι ότι η ομάδα για ακόμα μία χρονιά δεν θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το κεντρικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου, στο πιο ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι εργασίες καθώς ο ανάδοχος εργολάβος έχει εδώ και μήνες σταματήσει το έργο, χωρίς να υπάρχει κάποιο χρόνο διάγραμμα.

Αυτό που ενημέρωσαν οι άνθρωποι της ομάδας είναι ότι η ΑΕΜ θα αγωνιστεί στο βοηθητικό γήπεδο το οποίο την δεδομένη χρονική στιγμή είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ωστόσο αυτό μέσα στο χειμώνα μπορεί να αλλάξει άρδην και ότι θα υπάρξει συνάντηση με τον Δήμο μήπως και μπορέσει να βρει μια λύση με μια σιδερένια κερκίδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κοινού.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 167 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News