Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:56 πμ
Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024 17:17

Οι δεσμοί του Πάνου Θεοδωρακόπουλου με το Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θλίψη στην οικογένεια της ΕΡΤ, αλλά και τον δημοσιογραφικό κόσμο σκόρπισε ο θάνατος του Τάκη Θεοδωρακόπουλου, ο οποίος είχε εργαστεί στην ΕΡΤ, στα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ ως ανταποκριτής από την Πάτρα επί δεκαετίες.

Θλίψη, όμως, σκορπά ο θάνατος του Παναγιώτη Θεοδωρακόπουλου σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας όπου παντού είχε φίλους.

Ένας από τους τόπους που είχε αναπτύξει δεσμούς ήταν και το Μεσολόγγι και ειδικά κάθε χρόνο έστελνε ανταποκρίσεις για την επέτειο της Εξόδου.

Ο ίδιος άλλωστε πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία συμμετείχε ως δρομέας στον ετήσιο Δρόμο Θυσίας και μάλιστα το 1980 είχε κόψει πρώτος το νήμα του τερματισμού.

Με το όνομά του να είναι χαραγμένο στη μαρμάρινη στήλη με τους νικητές του δρόμου θυσίας στον Κήπο των Ηρώων.

Επιτυχία που ποτέ δεν παρέλειπε να αναφέρει για να τονίσει τους δεσμούς του με το Μεσολόγγι. Κάτι που μας είχε πει ο ίδιος την Κυριακή των Βαΐων το 2009 από όπου και η φωτογραφία του στον Κήπο των Ηρώων.

Καλό ταξίδι Παναγιώτη…

Δημήτρης Μαλαβέτας - messolonghinews.gr

Διαβάστηκε 139 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News